ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ: «Ο κ. Τόσκας υποτάσσεται στις πιο ακραίες θέσεις του κόμματός του»

nd-o-k-toskas-ypotassetai-stis-pio-akraies-theseis-toy-kommatos-toy-2145418

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β’ Αθηνών, κ. Γιώργος Κουμουτσάκος, για τις δηλώσεις του αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκου Τόσκα, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Μετά την εισήγηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κυρίτση, για μια συμφωνία κυρίων ανάμεσα στο Κράτος και τους καταληψίες δημόσιων και ιδιωτικών κτηρίων, ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη έσπευσε να τον ξεπεράσει.

Δήλωσε σήμερα ότι έχει καλέσει ‘’συλλογικότητες  των Εξαρχείων‘’ να συζητήσουν για να υπάρξει ανεμπόδιστη και ελεύθερη έκφραση των ιδεών.

Προφανώς και για να συναποφασίσουν για το παρόν και το μέλλον της ασφάλειας μια ολόκληρης περιοχής στην καρδιά της Αθήνας.

Είναι ολοφάνερο ότι ο κ. Τόσκας υποτάσσεται στις πιο ακραίες θέσεις του Κόμματός του.

Στην κόντρα της με το ΣΥΡΙΖΑ, η Κυβέρνηση ηττάται κατά κράτος και το Κόμμα επιβάλλει τη βούλησή του.

Έτσι, μετά την κομματική και ιδεολογική κάλυψη των αντιεξουσιαστών η Κυβέρνηση περνά στο επόμενο στάδιο.

Τη διαβούλευση, τη συναπόφαση και τη συνδιαχείριση της δημόσιας τάξης και ασφάλειας με εκείνους που την αμφισβητούν και τη δυναμιτίζουν.

Το επόμενο στάδιο είναι οι αντιεξουσιαστές, οι καταληψίες και οι μπαχαλάκηδες να δίνουν οδηγίες στην Αστυνομία.

Η Κυβέρνηση και ο κ. Τόσκας ας καταλάβουν επιτέλους ότι καθήκον και αποστολή τους είναι να φροντίζουν και να προστατεύουν μία μόνο "συλλογικότητα" τους Έλληνες πολίτες, τις οικογένειες και τις περιουσίες τους.

Πρώτη προτεραιότητα για την αυριανή Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα είναι η αποκατάσταση της νομιμότητας και η εμπέδωση της ασφάλειας των πολιτών».