ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Μητσοτάκη – Τζιτζικώστα στα νέα γραφεία της ΝΔ

synantisi-mitsotaki-amp-8211-tzitzikosta-sta-nea-grafeia-tis-nd-2146998

Συνάντηση με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα θα έχει την Παρασκευή στις 4.30 το απογευμα ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης στα νέα γραφεία του κόμματος στο Μοσχάτο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της "Κ" η συνάντηση εντάσσεται σε ένα γενικότερο πλαίσιο επαφών του προέδρου της ΝΔ , καθώς το προηγούμενο διάστημα είχε τετ-α-τετ και με άλλα κορυφαία στελέχη του κόμματος , όπως η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Η συγκεκριμένη ωστόσο συνάντηση έχει επιπλέον ενδιαφέρον, καθώς η τελευταία μεταξύ των δύο ανδρών ήταν στις 2 Μαρτίου , με τον Απόστολο Τζιτζικώστα να διαφοροποιείται όλο το επόμενο διάστημα από την κεντρική γραμμή σε μία σειρά κορυφαίων ζητημάτων , όπως η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και η ψήφος στα 17, ενώ είχε ασκήσει έντονη κριτική και για το θέμα της αντιπολιτευτικής γραμμής.

Το μπαράζ συναντήσεων του Κυριάκου Μητσοτάκη, αποτυπώνει εκτός των άλλων πως δεν αποκλείεται στο μυαλό του αρχηγού της κεντροδεξιάς να υπάρχει ένας εσωκομματικός ανασχηματισμός, εν όψει του δύσκολου πολιτικά χειμώνα.