ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Eπίθεση Μητσοτάκη σε Τσίπρα: «Αν δεν μπορεί, ας παραιτηθεί»

mitsotakis1

Σκληρή και προσωπική επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα έκανε με δήλωση του ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης, δείχνοντας παράλληλα τις διαθέσεις του εν όψει της ΔΕΘ. Ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε πως ο πρωθυπουργός συνεχίζει να κοροιδεύει απροκάλυπτα τους Έλληνες πολίτες και χαρακτήρισε την Κυβέρνηση ανίκανη και ιδεοληπτική.

Χαρακτηριστική της στάσης και της τάσης που έχει η αξιωματική αντιπολίτευση εν όψει τόσο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, όσο και του δύσκολου πολιτικά χειμώνα είναι η φράση «καθιστώ τον κ. Τσίπρα προσωπικά υπεύθυνο» που δείχνει την πρόθεση προσωπικής επίθεσης και αποδόμησης του πρωθυπουργού.
Αναλυτικά η δήλωση του κ. Μητσοτάκη:

«Ο κ. Τσίπρας συνεχίζει να κοροϊδεύει απροκάλυπτα τους πολίτες.Άλλη μια φορά δεν υλοποιεί τις δεσμεύσεις που ανέλαβε με το Μνημόνιο που ο ίδιος υπέγραψε. Τυχόν καθυστέρηση στην εκταμίευση της δόσης των 2,8 δις ευρώ, θα οδηγήσει μοιραία στην επιβολή νέων μέτρων. Μεγάλο τμήμα των πολιτών ήδη αδυνατεί να πληρώσει τους φόρους και πολλές φορές στερείται και τα απαραίτητα της καθημερινότητας.Το ίδιο το κράτος χρωστάει πάνω από 7 δις σε ιδιώτες. Ένα μεγάλο τμήμα της δόσης των 2,8 δις προορίζεται για να καλυφθούν κάποια από αυτά τα χρέη. Για να μην κλείσουν και άλλες επιχειρήσεις, να μην οδηγηθούν κι άλλοι Έλληνες στην ανεργία.

Προειδοποιώ τον κ. Τσίπρα!

Τον καθιστώ προσωπικά υπεύθυνο για την κατηφόρα της οικονομίας και την επιδείνωση της καθημερινότητας όλων των Ελλήνων. Η χώρα δεν έχει το περιθώριο να ζήσει ξανά τον εφιάλτη της αέναης διαπραγμάτευσης, μιας ανίκανης και ιδεοληπτικής Κυβέρνησης.

Αν δεν μπορεί να ανταποκριθεί στοιχειωδώς στις ευθύνες του, ας παραιτηθεί.

Δεν υπάρχει άλλος καιρός για χάσιμο. Θα μας βρει απέναντι».