ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ για δημοσκοπήσεις: Ευρύ πολιτικό πλεονέκτημα Μητσοτάκη

nd-gia-dimoskopiseis-eyry-politiko-pleonektima-mitsotaki-2153635

Για πολιτικό πλεονέκτημα του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας κάνει λόγο ο Τάκης Θεοδωρικάκος, σύμβουλος του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης με αφορμή δημοσκόπηση που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Αυγή».

«Η υπεροχή του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας έναντι του Αλέξη Τσίπρα στο ερώτημα του καταλληλότερου πρωθυπουργού είναι πλέον συντριπτική  (42-23)», υπογράμμισε ο κ. Θεοδωρικάκος.

«Η υπεροχή μίας κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας έναντι της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ αντίστοιχα πολύ μεγάλη (36-14). Ταυτόχρονα το 51 % των πολιτών τάσσεται υπέρ των πρόωρων εκλογών», πρόσθεσε.

Ο κ. Θεοδωρικάκος, επίσης εκτίμησε ότι η στρατηγική του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί πλήρως, καθώς ο αρχηγός της ΝΔ «αντιμετωπίζεται από την πλειοψηφία των πολιτών ως ο πολιτικός που αποτελεί αξιόπιστη λύση στο τεράστιο κοινωνικό και πολιτικό πρόβλημα της χώρας».

«Η πρόταση του για την Συμφωνία Αλήθειας με τον ελληνικό λαό δημιουργεί ελπίδες στηριγμένες στην πραγματικότητα ότι μπορεί να υπάρξει θετική διέξοδος και πραγματική ελπίδα», τόνισε ο κ. Θεοδωρικάκος.

«Η πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη ενώνει τους Έλληνες. Ο Αλέξης Τσίπρας και η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ,οφείλουν να ακούσουν την φωνή της κοινωνίας και να οδηγήσουν την χώρα σε εκλογές το ταχύτερο δυνατό. Η χώρα στην δύσκολη και πραγματικά κρίσιμη περίοδο που διανύει έχει ανάγκη από μια αξιόπιστη κυβέρνηση που θα δουλέψει σκληρά και μεθοδικά για να υλοποιήσει τις μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη κοινωνία», συμπλήρωσε.

«Μία τέτοια κυβέρνηση ο ελληνικός λαός γνωρίζει ,όπως δείχνει και αυτή η μέτρηση ,ότι πρέπει να έχει πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Όλα αυτά γεμίζουν με ευθύνες τη Νέα Δημοκρατία και τα στελέχη της ,που οφείλουν να αποδείξουν στην πράξη ,ότι υπερβαίνουν τα λάθη και τις αδυναμίες του χθες και χωρίς καμιά έπαρση, αλαζονεία ή ρεβανσισμό αγωνίζονται σκληρά για να συμβάλουν στο δημιουργικό σχέδιο του Κυριάκου Μητσοτάκη», κατέληξε ο ίδιος.