Ποτάμι: Η παραίτηση Παραρά δείχνει την ελαφρότητα της κυβέρνησης

Ποτάμι: Η παραίτηση Παραρά δείχνει την ελαφρότητα της κυβέρνησης

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επιβεβαιώνονται οι χθεσινές καταγγελίες για τον κ. Παραρά, αναφέρει σε ανακοίνωση του το Ποτάμι μετά την παραίτηση του από την Επιτροπή Αναθεώρησης του Συντάγματος. Το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη τονίζει πως μετά από την συγκεκριμένη εξέλιξη αποδεικνύεται η «ελαφρότητα», όπως την χαρακτηρίζει με την οποία χειρίζεται η κυβέρνηση των «ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ» το σοβαρό ζήτημα της Συνταγματικής Αναθεώρησης.

Αναλυτικά:

«Ο κ. Παραράς μιλάει για αήθεις επιθέσεις στο πρόσωπό του, όμως δεν μπαίνει καν στον κόπο να διαψεύσει ότι είχε συμμετάσχει και στην επιτροπή για το Σύνταγμα της χούνταςΟ παραιτηθείς ανακάλυψε εκ των υστέρων ότι το αντικείμενο της Επιτροπής δεν εμπίπτει στον κύκλο των επιστημονικών του δραστηριοτήτων. Λέει ούτε λίγο, ούτε πολύ ότι σε άλλη Επιτροπή του είπε ο κ. Κατρούγκαλος ότι θα συμμετάσχει και σε άλλη συμμετείχε», επισημαίνει το Ποτάμι και καταλήγει:«Δεν περνάει μέρα που να μην αποδεικνύουν την τραγική ανεπάρκειά τους».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή