ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τόσκας: H ΝΔ εκμεταλλεύεται πολιτικά την επίθεση κατά Τσατάνη

toskas-h-nd-ekmetalleyetai-politika-tin-epithesi-kata-tsatani-2155549

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας απαντά στα όσα δήλωσε ο Γ. Κουμουτσάκος σχετικά με τη χθεσινοβραδυνή βομβιστική επίθεση, κατηγορώντας τον για πολιτική εκμετάλλευση του περιστατικού.

«Ο κύριος Κουμουτσάκος, δίκην αστυνομικού ντετέκτιβ, συστηματικά επιλέγει να λησμονεί πλήρως τα τεκταινόμενα επί των ημερών της “Νέας Δημοκρατίας” και καταφεύγει άλλη μία φορά σε μικροπολιτική εκμετάλλευση ενός γεγονότος καταδικαστέου από όλα τα δημοκρατικά κόμματα».

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας,  Γιώργος Κουμουτσάκος,  είχε δηλώσει για τη βομβιστική επίθεση στην κατοικία της εισαγγελέως Τσατάνη:

«Η βομβιστική επίθεση γνωστής τρομοκρατικής οργάνωσης εναντίον λειτουργού της Δικαιοσύνης – που καταδικάζουμε με τον πιο έντονο τρόπο – αποτελεί πολύ σοβαρό γεγονός.

Συνιστά απόπειρα τρομοκράτησης των δικαστικών λειτουργών, την ώρα που καλούνται να αποφανθούν για μείζονος σημασίας υποθέσεις.

H νέα αυτή επίθεση επιβεβαιώνει, για μία ακόμη φορά, την αδυναμία της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη να περιφρουρήσει την ασφάλεια των πολιτών, όπως επίμονα ζητάει η Νέα Δημοκρατία.

Ταυτόχρονα, εκθέτει συνολικά την Κυβέρνηση που ολιγωρεί συστηματικά στην επιβολή του νόμου και της τάξης, ενώ στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τάσσονται, έμμεσα ή άμεσα, στο πλευρό κατηγορούμενων για τρομοκρατία».