ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυρ. Μητσοτάκης: «Η απώλεια του Γιώργου Παυλίδη κάνει την παράταξή μας φτωχότερη»

kyr-mitsotakis-i-apoleia-toy-giorgoy-paylidi-kanei-tin-parataxi-mas-ftochoteri-2156555

«Η απώλεια του Γιώργου Παυλίδη κάνει την παράταξή μας φτωχότερη» αναφέρει στο συλλυπητήριο μήνυμά του ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, για την απώλεια του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Γιώργου Παυλίδη. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης χαρακτηρίζει τον Γιώργο Παυλίδη «ανιδιοτελή αγωνιστή της Νέας Δημοκρατίας, οραματιστή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και φλογερό πατριώτη».

Αναλυτικά η δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη:

«Η απώλεια του Γιώργου Παυλίδη κάνει την παράταξή μας φτωχότερη και στερεί από εμένα προσωπικά ένα πολύ καλό φίλο.

Υπήρξε ένας ανιδιοτελής αγωνιστής της Νέας Δημοκρατίας, ένας οραματιστής της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ένας φλογερός πατριώτης, ένας αγωνιστής της ζωής.

Μέχρι και την ύστατη ώρα βρισκόταν στις επάλξεις, στο γραφείο του, για να αντιμετωπίσει τα μικρά και μεγάλα προβλήματα των πολιτών της Περιφέρειας που τόσο αγάπησε.

Με ιδιαίτερη θλίψη για την απώλειά του εκφράζω στην οικογένειά του τα πιο ειλικρινή συλλυπητήριά μου». 

Δήλωση Βαγγέλη Μειμάρακη

​Και ο πρώην Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης έκανε την ακόλουθη δήλωση για την απώλεια του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας–Θράκης, Γιώργου Παυλίδη:

«Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια για την απώλεια του αγαπημένου φίλου, συνεργάτη και αγωνιστή της Νέας Δημοκρατίας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Γιώργου Παυλίδη.Η παρακαταθήκη που αφήνει είναι αυτή της ανιδιοτελούς προσφοράς στην παράταξή μας και στην περιφέρειά του».  ​

Συλλυπητήριο μήνυμα της Κυβερνητικής Εκπροσώπου, Όλγας Γεροβασίλη

«Ο θάνατος του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Γιώργου Παυλίδη, θλίβει ολόκληρο τον πολιτικό κόσμο και όλους τους ανθρώπους της Αυτοδιοίκησης. Εκ μέρους της Κυβέρνησης, εκφράζω θερμά συλλυπητήρια στους οικείουςκαι τους συνεργάτες του Γιώργου Παυλίδη».