Μητσοτάκης: Μεγαλύτερος εχθρός της νέας γενιάς ο Αλ. Τσίπρας

Μητσοτάκης: Μεγαλύτερος εχθρός της νέας γενιάς ο Αλ. Τσίπρας

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κάλεσμα συστράτευσης για «να πάμε την Ελλάδα πιο μπροστά, πιο δυνατά, πιο ψηλά», απηύθυνε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας απόψε στο Συνέδριο επανίδρυσης της ΟΝΝΕΔ, 6 μήνες αφότου είχε αποφασίσει την διάλυση της και την εκ βάθρων αναδιοργάνωση της.

Παράλληλα εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον Πρωθυπουργό, χαρακτηρίζοντάς τον ως «πραγματικό εχθρό των νέων». 

Ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε ότι «ο εχθρός της νεολαίας κ. Τσίπρας και η γερασμένη Κυβέρνησή του πρέπει να φύγουν το συντομότερο». Και πρόσθεσε: «Από τους πολιτικούς που κυβέρνησαν τη χώρα δεν υπήρξε ποτέ μεγαλύτερος εχθρός της νέας γενιάς από τον κ. Τσίπρα. Που είναι και ο νεότερος πρωθυπουργός. Με την πιο γερασμένη νοοτροπία όμως. Όχι μόνο σε επιλογές προσώπων, αλλά κυρίως σε αντιλήψεις. Διότι ποιος πρωθυπουργός θα μπορούσε να διανοηθεί να βάλει χέρι στο ταμείο αλληλεγγύης των γενεών για να πληρώσει συντάξεις σήμερα, σε βάρος των νέων αύριο; Ποιος πρωθυπουργός θα προστάτευε τους κομματικούς του πελάτες, στερώντας δουλειές και ευκαιρίες από τους νέους; Ποιος πρωθυπουργός θα διόριζε υπουργούς Παιδείας τον κ. Μπαλτά και τον κ. Φίλη, πηγαίνοντας την Παιδεία μας 40 χρόνια πίσω; Ο πιο παρωχημένος πρωθυπουργός από τη μεταπολίτευση. Ο πλέον αναξιόπιστος. Ο πραγματικός εχθρός των νέων κ. Τσίπρας».

«Κάθε μέρα που παραμένει γαντζωμένος στην εξουσία, χάνονται ευκαιρίες για τη νέα γενιά. Κάθε μέρα που καθυστερεί η υλοποίηση του αχρείαστου τρίτου Μνημονίου, αργεί να ανακάμψει η οικονομία. Κάθε μέρα διαβρώνονται οι βασικοί πυλώνες της Δημοκρατίας μας.  Και χωρίς Δικαιοσύνη, Ανεξάρτητες Αρχές, ισχυρούς θεσμούς, ανταγωνιστική Παιδεία, καμία νέα και κανένας νέος δεν μπορεί να προκόψει, δεν μπορεί να έχει προοπτική» υπογράμμισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή