Μητσοτάκης: Μόνη λύση οι εκλογές

Μητσοτάκης: Μόνη λύση οι εκλογές

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την ανησυχία του για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα, εξέφρασε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος ζήτησε και πάλι εκλογές.

Μετά τη συνάντηση που κράτησε περίπου μία ώρα ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι συζήτησε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας την κρίσιμη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα και προσέθεσε:

«Επανέλαβα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τους εντονότατους προβληματισμούς μας όχι μόνο για την οικονομική κρίση αλλά και για την υπονόμευση των δημοκρατικών θεσμών». Ο κ. Μητσοτάκης έκλεισε τη δήλωσή του, λέγοντας ότι η μόνη λύση για την έξοδο από το τέλμα στο οποίο βρίσκεται η χώρα είναι οι εκλογές.

Πηγές της Πειραιώς, αναφέροντας πάντως ότι η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, διευκρινίζουν ότι ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δεν ζήτησε εκλογές από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αλλα περιέγραψε την πολιτική παρακμή η οποία πρέπει να οδηγήσει σε εκλογές.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή