ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημοκρατική Συμπαράταξη για «Documento»: «Οι συκοφάντες θα τιμωρηθούν από τη Δικαιοσύνη»

dimokratiki-symparataxi-gia-documento-oi-sykofantes-tha-timorithoyn-apo-ti-dikaiosyni

Η Δημοκρατική Συμπαράταξη εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τα δημοσιεύματα της εφημερίδας «Documento» για τη Φώφη Γεννηματά, κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ως «ηθικό αυτουργό» της επίθεσης.

«Η Δημοκρατική Συμπαράταξη καταδικάζει απερίφραστα την άθλια και συκοφαντική επίθεση των Βαξεβάνη/Καλογρίτσα κατά της Φώφης Γεννηματά. Θεωρούμε ως ηθικούς αυτουργούς της επίθεσης τον ίδιο τον Πρωθυπουργό και το περιβάλλον του, οι οποίοι εξέθρεψαν για δικό τους όφελος τα κίτρινα δήθεν δημοσιογραφικά εγχειρήματα (κανάλι και εφημερίδα) των συκοφαντών» τονίζεται σε δελτίο Τύπου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι «στόχος της επίθεσης αυτής είναι να ανακοπεί η πορεία ενδυνάμωσης της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και η ανάδειξη της ως του κυρίου εκφραστή του χώρου της κεντροαριστεράς. Η συκοφαντία θα καταρρεύσει και οι συκοφάντες θα τιμωρηθούν από τη Δικαιοσύνη για τις πράξεις τους».

Η Δημοκρατική Συμπαράταξη προσθέτει: «Έχουμε όμως μπροστά μας και μια μεγάλη πολιτική μάχη κόντρα σε αυτούς που αντιλαμβάνονται ως πολιτική ως λασπομαχία, με όπλα ψέματα, συκοφαντίες και απειλές και με στόχο την εξόντωση όσων δεν συμφωνούν μαζί τους. Αυτή την πολιτική μάχη θα τη δώσουμε μαζί και θα την κερδίσουμε μαζί με όλους όσους πιστεύουν σε μια αυτόνομη, ισχυρή Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη, με διακριτό και ισχυρό ρόλο στο πολιτικό μας σύστημα».