Γεωργιάδης: «Η χώρα δεν πρέπει να δίνει την εντύπωση ότι δεν σέβεται τις συμφωνίες»

Γεωργιάδης: «Η χώρα δεν πρέπει να δίνει την εντύπωση ότι δεν σέβεται τις συμφωνίες»

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Η χώρα δεν πρέπει να δίνει την εντύπωση στους ξένους ότι δεν σέβεται τις συμφωνίες», υποστήριξε σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ -μετά το «παρών» της ΝΔ στη Βουλή- ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ εξήγησε ότι η ΝΔ άλλαξε στάση μετά τα γεγονότα που προέκυψαν με τον ESM και το Eurogroup, ωστόσο τόνισε ότι με τη στάση της η ΝΔ είπε «ναι» στο επίδομα και «όχι» στον τυχοδιωκτισμό του κ. Τσίπρα.

Ο κ. Γεωργιάδης εκτίμησε ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να παραμείνει στην εξουσία. Ωστόσο, υπογράμμισε ότι «ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι έτοιμος να κυβερνήσει».

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, επίσης, υποστήριξε ότι «ο Τσίπρας και ο κ. Τόμσεν οφείλουν να καθίσουν σε ένα τραπέζι και να βρουν λύση».

Τέλος, στην ερώτηση «αν έκανε καλά ο κ. Τσίπρας και εξήγγειλε το επίδομα στους συνταξιούχους» o Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε ότι «ο κ. Τσίπρας μάλλον δεν έχει καταλάβει ότι ο ίδιος παραβιάζει τη συμφωνία που ο ίδιος είχε υπογράψει το καλοκαίρι με την Ευρώπη».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή