ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ προς Παππά: Κοιταχθείτε στον καθρέφτη αν ψάχνετε για στρατηγικούς κακοπληρωτές

nd-pros-pappa-koitachtheite-ston-kathrefti-an-psachnete-gia-stratigikoys-kakoplirotes-2167305

Απαντήσεις τόσο για την offshore που συνδέεται με την εφημερίδα «Αυγή» όσο και τον κ. Αρτεμίου ζητά με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία με αφορμή τα όσα δήλωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΪ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας αναφέρει:

«Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για το σχόλιο του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού και για τα όσα είπε σήμερα το πρωί ο αποτυχημένος υπουργός – καναλάρχης κ. Παππάς, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Σεβόμενοι το πνεύμα των ημερών είχαμε αποφασίσει να μην απαντήσουμε στην ταχύτατη υιοθέτηση από την Κυβέρνηση του κατάπτυστου δημοσιεύματος της εφημερίδας των Καλογρίτσα – Βαξεβάνη.

Οι προκλητικές, όμως, δηλώσεις και τα υπονοούμενα του κ. Παππά σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή δεν μας αφήνουν κανένα περιθώριο.

Η παρέα του Μεγάρου Μαξίμου:

– Που δεν έχει πει ούτε κουβέντα για τη σχέση της με τον ειδικό στις offshore κ. Αρτεμίου και τα ταξιδάκια μαζί του στη Βενεζουέλα

– Που προστατεύει το φυσικό πρόσωπο που βρίσκεται πίσω από την offshore εταιρία της “Αυγής”,

συμπορεύεται πλέον απροκάλυπτα με τα ψευδή και ανυπόστατα δημοσιεύματα της εφημερίδας των βοσκοτοπίων που αποδεικνύεται πρωταθλήτρια στη λασπολογία.

Λάσπη που υιοθετούν, την ίδια στιγμή που αποκρύπτουν το πόρισμα της Τραπέζης της Ελλάδος, που πρόσφατα διαβιβάστηκε στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τα δάνεια των κομμάτων και των Μέσων Ενημέρωσης, σύμφωνα με το οποίο η εφημερίδα “Αυγή”, παρά την κακή της οικονομική κατάσταση, λαμβάνει δάνεια με εγγύηση τη μελλοντική χρηματοδότηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Αν ψάχνουν για "στρατηγικούς κακοπληρωτές" ας κοιταχτούν καλύτερα στον καθρέφτη και ας αναλογιστούν πως λέγεται αυτός που βρέθηκε στην κατοχή του με ένα κτίριο που δεν του άνηκε και το οποίο αγοράστηκε με δάνειο το οποίο αδιαφανώς κουρεύτηκε κατά 60%».

ΥΓ. Περιμένουμε από τον κατά τ' άλλα λαλίστατο κ. Παππά να απαντήσει στις επανειλημμένες ερωτήσεις μας για τις σχέσεις του με τις offshore του κ. Αρτεμίου, της «Αυγής», καθώς και για τα περίεργα ραντεβού του με ανθρώπους που μπαίνουν και τον συναντούν από την πίσω πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου…"