ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αδ. Γεωργιάδης: «Προτιμώ τον Καμμένο από… συριζαίο. Eχει εθνικές ευαισθησίες»

Αδ. Γεωργιάδης: «Προτιμώ τον Καμμένο από… συριζαίο. Eχει εθνικές ευαισθησίες»

Διαφορετική ρητορική χρησιμοποίησε για πρώτη φορά ο Άδωνις Γεωργιάδης απέναντι στον Πάνο Καμμένο, με τον οποίο στο παρελθόν έχει έρθει σε σφοδρή σύγκρουση. «Προτιμώ που είναι ο Καμμένος εκεί, από το να είχα κανέναν συριζαίο περίεργο στο υπουργείο Άμυνας. Ο Καμμένος έχει εθνικές ευαισθησίες δεν είναι άπατρις. Πιστεύω ότι σέβεται τις Ένοπλες Δυνάμεις, αγαπάει τη στολή» σημείωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και τομεάρχης Άμυνας μιλώντας στο ραδιόφωνο του real. Πρόσθεσε δε πως «το μόνο επικίνδυνο με τον Καμμένο είναι ότι επειδή είναι πολύ συναισθηματικός και παρορμητικός πρέπει να είναι προσεκτικός. Αυτή θέση θέλει έναν άνθρωπο προσεκτικό».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε ακόμα πως «το ότι αλλάζει τις στολές σαν τα πουκάμισα είναι λάθος. Η στολή δίνεται σε κάποιον που έχει κοπιάσει πάρα πολύ για αυτήν, με θυσίες, με κόπους».

Όσον αφορά τις διαχρονικές κόντρες του με τον Πάνο Καμμένο, ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε πως «όσοι περιμένουν κοκορομαχία με τον Καμμένο από την πλευρά μου αποκλείεται. Η εθνική άμυνα δεν είναι χώρος για κοκορομαχία. Όπου μπορεί η ΝΔ να είναι χρήσιμη για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, για τους αξιωματικούς μας, για το πολιτικό προσωπικό, για τους κατώτερους αξιωματικούς, για τους οπλίτες, η ΝΔ θα είναι μαζί τους για να τους βοηθήσουμε, δεν θα είναι για να κάνει φασαρία».