Υψηλοί τόνοι κατά της κυβέρνησης από τα κόμματα της αντιπολίτευσης

Υψηλοί τόνοι κατά της κυβέρνησης από τα κόμματα της αντιπολίτευσης

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την παρέμβαση της Δικαιοσύνης για την υπόθεση του Αρτέμη Σώρρα ζήτησαν χθες όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης, καταλογίζοντας στην κυβέρνηση ότι η απάθεια και η ανοχή της είναι που γιγάντωσαν την εξαπάτηση των πολιτών από το συγκεκριμένο πρόσωπο.

«Τις τελευταίες ημέρες αποκαλύπτονται με κάθε λεπτομέρεια η έκταση και οι πραγματικές διαστάσεις του επικίνδυνου φαινομένου Σώρρα. Εμποροι ελπίδων με μπόλικη δόση εθνικισμού και συνωμοσιολογίας εκμεταλλεύονται την απελπισία των πολιτών», ανέφερε η κ. Φώφη Γεννηματά και αναρωτήθηκε ρητορικά «πότε επιτέλους θα υπάρξει εισαγγελική παρέμβαση για τη συνεχιζόμενη εξαπάτηση των πολιτών».

Ακόμη πιο σκληρή ήταν η δήλωση που έκανε ο κ. Στ. Θεοδωράκης, καθώς απέδωσε την αδιαφορία των κυβερνητικών στελεχών για τον Αρτέμη Σώρρα στην παρεμφερή πολιτική νοοτροπία τους. «Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν ασχολούνται με τους νεοαπατεώνες, ίσως γιατί νιώθουν και μια μακρινή συγγένεια. Και εκείνοι έταζαν ότι θα διαγράψουν το μεγαλύτερο μέρος του χρέους, όπως κι ο Σώρρας υπόσχεται ότι θα το εξαγοράσει, και εκείνοι έλεγαν ότι τα μνημόνια καταργούνται με ένα νόμο και ο Σώρρας λέει ότι τα μνημόνια θα τα καταργήσουν οι πολέμαρχοι της συμπαντικής συνειδητότητας», είπε ο επικεφαλής του Ποταμιού και κάλεσε τη Δικαιοσύνη «να καθαρίσει το τοπίο από τους κοινούς απατεώνες». 

Ανακοίνωση εξέδωσε και το ΚΚΕ. «Το κόμμα Σώρρα είναι ένα ακροδεξιό μόρφωμα και μια επιχείρηση μαζικής εξαπάτησης απελπισμένων ανθρώπων» και «είναι προφανές ότι τόσο η κυβέρνηση όσο και η Δικαιοσύνη έχουν ευθύνη να εμποδίσουν όλους αυτούς τους σαλτιμπάγκους που ξεφύτρωσαν στα χρόνια της κρίσης, με τη στήριξη που τους παρείχαν και διάφορα ΜΜΕ», ανέφερε ο Περισσός, ενώ δήλωση έκανε και ο κ. Β. Λεβέντης. Χαρακτήρισε αδιανόητο «ένα τέτοιο φαινόμενο να διαιωνίζεται επί μακρόν και η Ελλάδα να το παρακολουθεί σαρκάζοντας και χαχανίζοντας» και κάλεσε τη «Δικαιοσύνη να δώσει επιτέλους οριστικό τέλος στο σίριαλ Σώρρα».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή