ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διορισμούς προανήγγειλε ο Χριστ. Βερναρδάκης

diorismoys-proaniggeile-o-christ-vernardakis-2168832

Την επόμενη εβδομάδα θα εκδοθεί η προκήρυξη για μόνιμους διορισμούς εκπαιδευτικών στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, όπως ανέφερε ο υπουργός Επικρατείας Χριστόφορος Βερναρδάκης, σε συνέντευξή του στην ΕΡΑ Τρίπολης, με την ευκαιρία της περιοδείας του στην περιοχή.

Ερωτηθείς για τη διαπραγμάτευση, ο κ. Βερναρδάκης σημείωσε ότι «διαπραγματευόμαστε καθημερινά και στόχος είναι μέχρι τέλος του μήνα να έχει κλείσει η 2η αξιολόγηση». «Κάποιοι, ίσως να επιθυμούν να αναβληθεί η διαδικασία αυτή. Εμείς είμαστε προετοιμασμένοι για όλα», ανέφερε ο υπουργός Επικρατείας για να προσθέσει ότι «πρέπει να ζούμε με τη διαχείριση των αντιθέσεων».

Αναφερόμενος στην κινητικότητα στον δημόσιο τομέα σημείωσε ότι «μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου θα πρέπει να έχει τελειώσει το θέμα της ψηφιοποίησης των νέων οργανογραμμάτων, κάτι απαραίτητο για να λειτουργήσουν οι νέες παρεμβάσεις, με γνώμονα την εξυπηρέτηση των πολιτών».

Ο υπουργός Επικρατείας στην περιοδεία του συνοδευόταν από τον γ.γ. Δημόσιας Υγείας Γιάννη Μπασκόζο και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στον νομό, Γιώργο Παπαηλιού. Το κυβερνητικό κλιμάκιο μετέβη στον Δήμο Τρίπολης και στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο, όπου οι Χρ. Βερναρδάκης και Γ. Μπασκόζος εξήγησαν τον κυβερνητικό προγραμματισμό στον χώρο της δημόσιας υγείας, ενώ αναφέρθηκαν στο πρόγραμμα προσλήψεων που είναι σε εξέλιξη (2016 -17). Η περιοδεία έκλεισε με συγκέντρωση στο Αρτεμίσιο.