ΝΔ: Εμφανής η διάσταση απόψεων μεταξύ Τσίπρα και Τσακαλώτου

ΝΔ: Εμφανής η διάσταση απόψεων μεταξύ Τσίπρα και Τσακαλώτου

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Μόνο ένας απελπισμένος και σε πανικό πρωθυπουργός θα απευθυνόταν με αυτό τον ποταπό τρόπο στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευση», σχολίασε η Νέα Δημοκρατία, μέσω του εκπροσώπου της, Βασίλη Κικίλια, με αφορμή την ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή.

Στη Ν.Δ. εκτιμούν ότι υπάρχει διάσταση απόψεων μεταξύ του κ. Τσίπρα και του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου, σημειώνοντας ότι γι’ αυτό ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης δεν έδωσε τον λόγο στον ΥΠΟΙΚ, όταν εκείνος ζήτησε να μιλήσει επί προσωπικού, μετά από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη.

Όπως είπε ο κ. Κικίλιας, «είναι εμφανής η διάσταση απόψεων μεταξύ του πρωθυπουργού και του υπουργού Οικονομικών. Είναι απίστευτο το αυτογκόλ που έβαλε το κυβερνητικό στρατόπεδο. Απέδειξε ότι όσα είπε η ΝΔ για την διαπραγμάτευση είναι αληθή. Την ίδια ώρα που ο υπουργός Οικονομικών διαβεβαίωνε ότι το 80% των θεμάτων της διαπραγμάτευσης έχουν κλείσει το non paper του Μαξίμου επιβεβαίωνε ότι έχει κλείσει μόνο το 35%».

Αυτό φάνηκε όταν επίμονα ζητούσε ο κ. Ευκλείδης Τσακαλώτος τον λόγο και ο πρόεδρος της Βουλής δεν τον άφησε. Αλλά και όταν του δόθηκε η δυνατότητα να μιλήσει, εκείνος μετά αρνήθηκε», πρόσθεσε ο κ. Κικίλιας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή