Μ. Βαρβιτσιώτης: «Μετά τους νεκρούς από αναθυμιάσεις, φθάσαμε στα άβατα ανομίας»

Μ. Βαρβιτσιώτης: «Μετά τους νεκρούς από αναθυμιάσεις, φθάσαμε στα άβατα ανομίας»

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, αναφορικά με τα όσα διαδραματίστηκαν, σήμερα το πρωί, στο χώρο του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού και τις εξηγήσεις που έδωσε ο Υπουργός  Μεταναστευτικής Πολιτικής, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

          

«Μετά τις άθλιες εικόνες του χειμώνα, τους νεκρούς από αναθυμιάσεις, φθάσαμε σήμερα στα άβατα ανομίας. Η επιβολή της νομιμότητας και η εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας στους πολίτες είναι ευθύνη της Κυβέρνησης και όχι των μεταναστών. Ο κ. Μουζάλας δεν είναι κατήγορος, αλλά απολογούμενος. Ας αφήσει, επιτέλους, τα κλάματα μπροστά στις κάμερες και ας αναλάβει τις ευθύνες του. Για το ”πάρτι” των Μ.Κ.Ο., που έχουν υποκαταστήσει τη λειτουργία του Κράτους, αυτός  και ο κ. Τσίπρας είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι.

Ζητάμε από την Κυβέρνηση να υλοποιήσει το σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας. Με διάκριση προσφύγων και παράνομων μεταναστών, δημιουργία κλειστών κέντρων κράτησης για τους παραβατικούς, αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης και αξιοποίηση, με διαφάνεια, της ευρωπαϊκής χρηματοδότησης».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή