Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στην ιερά μονή Αγίου Βλασίου στην Κορινθία

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στην ιερά μονή Αγίου Βλασίου στην Κορινθία

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την ιερά μονή του Αγίου Βλασίου στα Τρίκαλα Κορινθίας, επισκέφθηκε αργά το μεσημέρι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, μετά το τέλος των εκδηλώσεων στο Ξυλόκαστρο, για την εορτή του Πολιούχου.

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας υποδέχθηκαν στην ιερά μονή ο Μητροπολίτης Κορίνθου Διονύσιος και η ηγουμένη της μονής Φιλοθέη Καλδή.

Ο μητροπολίτης Κορίνθου ενημέρωσε τον Προκόπη Παυλόπουλο για την ιστορία του μοναστηριού, ενώ από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας απευθυνόμενος προς τον μητροπολίτη, τόνισε ότι η Ευρώπη ανακαλύπτει ξανά την χριστιανοσύνη και θα την ανακαλύπτει ακόμα περισσότερο, γιατί όπως είπε, είναι πυλώνας της αγάπης και της αλληλεγγύης.

Πριν φθάσει στην ιερά μονή του Αγίου Βλασίου, ο Προκόπης Παυλόπουλος σταμάτησε την κοινότητα Ρίζα Κορινθίας, όπου τον υποδέχθηκαν οι κάτοικοι και μέλη του τοπικού πολιτιστικού συλλόγου και του πρόσφεραν δώρα. Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τους ευχαρίστησε και πριν φύγει συνομίλησε για λίγο μαζί τους.

(πηγή ΑΠΕ – ΜΠΕ)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή