K. Αχ. Καραμανλής: «Καραμανλικός» αλά καρτ ο Καμμένος

K. Αχ. Καραμανλής: «Καραμανλικός» αλά καρτ ο Καμμένος

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επικριτικά σχολίασε ο Κώστας Αχ. Καραμανλής την στάση που έχει κρατήσει μέχρι τώρα ο Πάνος Καμμένος. Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό των Παραπολιτικών χαρακτήρισε «καραμανλικό αλά καρτ και Καραμανλικό ευκαιρίας» τον ΥΕΘΑ συμπληρώνοντας ότι δεν έχει καμία σχέση με τις αρχές και τις αξίες του ιδρυτή της παράταξης, που έβαζε το εθνικό συμφέρον πάνω από το προσωπικό.

«Δεν μπορούμε να είμαστε εκτός ΝΔ, δεν μπορεί να ανεβαίνουμε στις καλένδες της τρέλας και μετά να λέμε ότι είμαστε υποστηρικτές του Καραμανλισμού». Η παρέμβαση του βουλευτή Σερρών έρχεται σε πλήρη συνάρτηση με τα όσα λένε κορυφαία στελέχη της Πειραιώς πως για τον Πάνο Καμμένο «δεν υπάρχει δρόμος επιστροφής».

Όσον αφορά στις εξελίξεις στην Ευρωπαϊκή Ένωση ο κ. Καραμανλής τόνισε πως «εμείς δεν πιστεύουμε στην Ευρώπη των πολλών ταχυτήτων. Είμαστε η μόνη χώρα που δεν έχουμε βγει από το ζουρλομανδία του μνημονίου και για αυτό υπάρχουν ευθύνες και στο εξωτερικό, αλλά και στο εσωτερικό της χώρας» και πρόσθεσε πως «βλέπουμε μια Ευρώπη που γερμανοποιείται, μια Ευρώπη που αντί να λειτουργεί με συναίνεση και με συνοχή, λειτουργεί μόνο με δημοσιονομικά κριτήρια. Η Ευρώπη βρίσκεται σε ένα σταυροδρόμι κρίσιμο, περνάει μια από τις μεγαλύτερες κρίσεις στη μεταπολεμική περίοδο και εκ των πραγμάτων εμείς πρέπει να καταλάβουμε τα πολλά θετικά που συνεπάγεται η συμμετοχή μας στον σκληρό πυρήνα της Ε.Ε., αλλά να έχουμε και το θάρρος να ασκήσουμε σοβαρή κροτική στην Ευρώπη και την πολιτική της Γερμανίας, η οποία οδηγεί σε αδιέξοδο την Ε.Ε».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή