ΣΥΡΙΖΑ: Kαταδικάζει την επίθεση στο βιβλιοπωλείο του Γεωργιάδη αλλά δεν θα σταματήσει την κριτική στον αντιπρόεδρο της ΝΔ

ΣΥΡΙΖΑ: Kαταδικάζει την επίθεση στο βιβλιοπωλείο του Γεωργιάδη αλλά δεν θα σταματήσει την κριτική στον αντιπρόεδρο της ΝΔ

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση με γκαζάκια στο βιβλιοπωλείο του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Α. Γεωργιάδη» αναφέρει σε ανακοίνωση του το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για την επίθεση που έγινε χθες το βράδυ. Προσθέτει ωστόσο πως «οι δηλώσεις, ωστόσο, του κ. Γεωργιάδη προκαλούν έκπληξη. Είναι προφανές ότι, παρά τους αντιπερισπασμούς και τις εντυπώσεις που επιχειρεί να προκαλέσει, δεν πρόκειται να αποφύγει ούτε την πολιτική κριτική, ούτε τα πολιτικά ερωτήματα για τις σκοτεινές υποθέσεις στις οποίες φέρεται να εμπλέκεται ως πρώην υπουργός Υγείας». 

Με ανάρτηση στο twitter σχολίασε το γεγονός και ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.  Ο κ. Παπαδημούλης υπογραμμίζει πως τα γκαζάκια βλάπτουν τη δημοκρατία και όχι την άκρα δεξιά, σημειώνοντας πως τις ιδέες τις αντιμετωπίζεις με άλλες ιδέες. «Τις ιδέες τις αντιμετωπίζεις με άλλες ιδέες. Τα "γκαζάκια" στο βιβλιοπωλείο του Άδωνι Γεωργιάδη βλάπτουν τη δημοκρατία, όχι την άκρα δεξιά».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή