ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημ. Καμμένος: «Αν πέσει το αφορολόγητο κάτω από τα 8.600 ευρώ, δύσκολα περνάει από τη Βουλή»

Δημ. Καμμένος: «Αν πέσει το αφορολόγητο κάτω από τα 8.600 ευρώ, δύσκολα περνάει από τη Βουλή»

Σκιές στις κατά καιρούς διαβεβαιώσεις του πρωθυπουργού, και άλλων κυβερνητικών και κομματικών στελεχών, με τελευταίο τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο, ότι η τελική συμφωνία με τους θεσμούς θα ψηφιστεί και από τους 153 βουλευτές, άφησε ο Δημήτρης Κάμμενος με δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ.

Ο κ. Καμμένος έθεσε εν αμφιβόλω το κατά πόσον συμπαγής είναι η κυβερνητική πλειοψηφία, καθώς την Κυριακή άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο οι βουλευτές των ΑΝΕΛ να μην ψηφίσουν όλα τα μέτρα από το πακέτο συμφωνίας. Μάλιστα, εκτίμησε πως εάν πέσει το αφορολόγητο κάτω από τα 8.600 ευρώ, το μέτρο δύσκολα θα περάσει από τη Βουλή.

Όπως είπε χαρακτηριστικά «δεν έχουμε κομματική πειθαρχία στους Ανεξάρτητους Έλληνες… Αυτή τη βδομάδα έχουμε ραντεβού με τους αρμόδιους υπουργούς για να μας ενημερώσουν για τα μέτρα. Υπάρχει στο τραπέζι η πρόταση όταν υπάρξει μείωση αφορολόγητου, αλλά να μειωθούν αντίστοιχα και οι φόροι» υπογράμμισε.

Ο κ. Καμμένος υποστήριξε δε πως «είμαστε και εμείς κυβέρνηση κατοχής, από το 2010 υπάρχει μια ιδιότυπη κυβέρνηση κατοχής. Κάνουμε ανταρτοπόλεμο, όπως και όλες οι κυβερνήσεις».

(Πηγή: ΣΚΑΪ)