Πριν το Πάσχα η ολοκλήρωση της επένδυσης στα περιφερειακά αεροδρόμια

Πριν το Πάσχα η ολοκλήρωση της επένδυσης στα περιφερειακά αεροδρόμια

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με ανακοίνωση της διυπουργικής επιτροπής επενδύσεων και ανάπτυξης, το ελληνικό Δημόσιο επιβεβαίωσε την είσπραξη του τιμήματος για την παραχώρηση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων.

Στην ανακοίνωσή του, ο πρόεδρος της επιτροπής, Αλέκος Φλαμπουράρης, ανακοινώνει την ολοκλήρωση της σύμβασης, ενώ αφήνει αιχμές για τη διαχείριση την περίοδο της διακυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Επιτροπής:

«Είμαστε σε θέση να ενημερώσουμε τον ελληνικό λαό ότι εντός 15 ημερών και πάντως πριν από το Πάσχα, θα έχει ολοκληρωθεί η επένδυση και το ελληνικό δημόσιο θα έχει εισπράξει 1,233 δισ. ευρώ για τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια.

Οι διαδικασίες επίπονες και περίπλοκες λόγω των σημαντικών παραλείψεων που υπήρχαν κατά την υπογραφή της πρώτης σύμβασης από την κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου το 2014.

Η κυβέρνηση κατέβαλλε προσπάθειες να υπάρξουν αλλαγές και κυρίως σε ό,τι αφορά τους όρους για τους εργαζομένους, τις αναγκαίες επενδύσεις για τη βελτίωση των 14 αεροδρομίων, τις ιατρικές υπηρεσίες, τη φύλαξη αλλά και την παρουσία πυροσβεστικής δύναμης σε κάθε αεροδρόμιο. Τα πετύχαμε κι έτσι προχωράμε στην ολοκλήρωση της σύμβασης».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή