ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Θέλω να πιστεύω ότι κάτι έχουν διδαχτεί από το ’15» τόνισε η Φ. Γεννηματά

thelo-na-pisteyo-oti-kati-echoyn-didachtei-apo-to-15-tonise-i-f-gennimata-2183985

«Κάνουν το τελευταίο τους επικοινωνιακό παιχνίδι με πυροτεχνήματα, προκειμένου να πείσουν το εσωτερικό του κόμματός τους, αλλά και την ελληνική κοινωνία, ότι διαπραγματεύτηκαν σκληρά, αλλά κάποιοι άλλοι φταίνε πάλι για τα μέτρα που θα φορτώσουν στην πλάτη του ελληνικού λαού»,υποστήριξε η Φώφη Γεννηματά μιλώντας στο ρ/φ Σκάι, προσθέτοντας ότι δεν υπάρχει Έλληνας πια που να μην έχει κατανοήσει τι ακριβώς συμβαίνει με αυτή την κυβέρνηση.

Η κ. Γεννηματά συμπλήρωσε ότι η γραμμή της κυβέρνησης είναι η φτωχοποίηση των πάντων καθώς με την πολιτική της πλήττονται και η μεσαία τάξη που σηκώνει τα βάρη και οι πιο αδύναμοι. «Θέλω να πιστεύω ότι κάτι έχουν διδαχτεί από το '15 και το καλοκαίρι του '15 και δεν θα φτάσουν πάλι σε ακρότητες», τόνισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ δεν έχει τη νομιμοποίηση να δεσμεύσει τη χώρα για τα επόμενα χρόνια και κατέστησε σαφές ότι «δεν μπορούμε να βάλουμε πλάτη σε μια τέτοια κυβέρνηση. Βάζουμε πλάτη για τη χώρα, το έχουμε αποδείξει ότι το εθνικό συμφέρον ήταν πάντα πάνω από το κομματικό για μας, αλλά αυτή τη στιγμή δεν είναι προς το συμφέρον της χώρας να συνεχίσει αυτή η κυβέρνηση την πορεία της».