Χαρακόπουλος: Δε θα δώσουμε άφεση αμαρτιών στην κυβέρνηση με την ψήφο μας

Χαρακόπουλος: Δε θα δώσουμε άφεση αμαρτιών στην κυβέρνηση με την ψήφο μας

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πάρει διαζύγιο με την πραγματικότητα σε κάθε τομέα του δημόσιου βίου» τονίζει σε συνέντευξή του ο Μάξιμος Χαρακόπουλος επισημαίνοντας πως η εγκληματικότητα έχει πάρει πλέον ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Ο αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών της ΝΔ και αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, μιλώντας στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, κατηγορεί την κυβέρνηση πως «αγναντεύει εκ του μακρόθεν τις παράνομες πράξεις, κατόπιν σχετικών διαταγών τού κατ' ευφημισμόν υπουργού Προστασίας του Πολίτη» και πως ουσιαστικά έχει παραιτηθεί.

Κατηγορεί επίσης την κυβέρνηση για την κατάσταση της οικονομίας, ότι με «το παιχνίδι των καθυστερήσεων ένα-ενάμιση χρόνο τώρα με τη αξιολόγηση», «από τη Μάλτα ο κ. Τσακαλώτος μας έφερε το "κοστούμι" των 3,6 δισ.» και τονίζει ότι η ΝΔ δεν θα ψηφίσει ούτε τα μέτρα ούτε τα αντίμετρα.

«Σε κάθε περίπτωση, εμείς με την ψήφο μας δεν θα τους δώσουμε άφεση αμαρτιών. Δεν θα τους χαριστούμε και αργά ή γρήγορα θα πιούν το πικρό ποτήρι των εκλογών», λέει χαρακτηριστικά.

Επιπλέον αναφέρει ότι η ΝΔ ζητάει από καιρό εκλογές «γιατί το επιβάλει το εθνικό συμφέρον» και πως όταν έλθει η ώρα «είναι στο χέρι των πολιτών να διαλέξουν μια σταθερή και ισχυρή κυβέρνηση ΝΔ», να βάλει τάξη στο «χάος».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή