Η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στο διαδίκτυο για τα γεγονότα στο Ντόρτμουντ

Η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στο διαδίκτυο για τα γεγονότα στο Ντόρτμουντ

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανάρτηση μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter σχετικά με την χθεσινή έκρηξη στο Ντόρτμουντ πραγματοποίησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Υπενθυμίζουμε ότι έκρηξη σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στο λεωφορείο που μετέφερε την ομάδα της Μπορούσια Ντόρτμουντ στο γήπεδο της γερμανικής πόλης για την αναμέτρηση με τη Μονακό, στο πλαίσιο των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι αρχές υποστηρίζουν ότι εξερράγησαν τρεις μηχανισμοί. Από την έκρηξη τραυματίστηκε ελαφρά ο Ισπανός αμυντικός Μαρκ Μπάρτρα, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και χειρουργήθηκε καθώς υπέστη κάταγμα στο ένα του χέρι, όπως ανέφερε εκπρόσωπος του συλλόγου. Τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας είναι καλά στην υγεία τους.

Ο επικεφαλής της αστυνομικής διεύθυνσης του Ντόρτμουντ, Γκρέγκορ Λάνγκε, δήλωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ότι «αυτή τη στιγμή, δεν είναι ακόμη σαφές ποιο είναι το αληθινό υπόβαθρο αυτής της ενέργειας». 

Η εκπρόσωπος της εισαγγελίας Σάντρα Λούκε δήλωσε πως διεξάγεται έρευνα για «απόπειρα ανθρωποκτονίας», ενώ και αυτή τόνισε πως είναι ακόμη πολύ νωρίς για να γίνουν υποθέσεις όσον αφορά τα κίνητρα της επίθεσης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή