«Ολα στο φως» λέει ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος

«Ολα στο φως» λέει ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Η θέση μας είναι «όλα στο φως». Για αυτό καταθέσαμε την πρόταση μας η σημερινή εξεταστική για την Υγεία να συμπεριλάβει όλη την περίοδο από το 1997 έως το 2016. Πρέπει η εξεταστική επιτροπή να συμπεριλάβει και την περίοδο 2015-2016, είναι ακατανόητο το ότι δεν το δέχεται ο ΣΥΡΙΖΑ ακόμη και για την περίοδο του 2015 προ των εκλογών του Σεπτεμβρίου», τόνισε ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος μιλώντας στην ΕΡΑ 105,8.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ πρόσθεσε ότι αυτό δεν σημαίνει ότι «δεν βλέπουμε τις κινήσεις αντιπερισπασμού και το ότι στήνεται μια καρικατούρα δικομματισμού, μια έντονη πόλωση γύρω από μια σκανδαλολογία, κάθε φορά που προσπαθούμε να συζητήσουμε ζητήματα ως πολιτικό σύστημα και να βρούμε λύσεις». Υπογράμμισε ότι απαιτείται εθνική συνεννόηση για να βγει η χώρα από την κρίση χωρίς στείρα διχαστική πόλωση και πρόσθεσε ότι «ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, για διαφορετικούς λόγους δεν το θέλουν».

Αναφερόμενος στις διεργασίες στην ευρύτερη Κεντροαριστερά ο κ. Θεοχαρόπουλος επεσήμανε ότι χρειάζεται ενότητα και ανανέωση και τόνισε ότι «Ενότητα σημαίνει ότι δεν μπορεί να υπάρχει κατακερματισμός, ανανέωση ότι δεν μπορεί να υπάρχει ανακύκλωση των ίδιων προσώπων και των ίδιων πολιτικών. Χρειάζεται ανανέωση προσώπων, ιδεών, προγραμμάτων».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή