Ο Kυρ. Μητσοτάκης «επέστρεψε» φράση του Αλ. Τσίπρα από το 2014

Ο Kυρ. Μητσοτάκης «επέστρεψε» φράση του Αλ. Τσίπρα από το 2014

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενδιαφέρουσα αποστροφή στο λόγο του Κυριάκου Μητσοτάκη, ήταν η «επιστροφή» μίας παλιάς επιχειρηματολογίας του Αλέξη Τσίπρα, στον ίδιο τον πρωθυπουργό. Χαρακτηριστικά και κλιμακώνοντας σε κάποιο σημείο της ομιλίας του την επίθεση στην Κυβέρνηση, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, είπε πως τον Ιούλιο του 2014 ο σημερινός πρωθυπουργός, ως αρχηγός της αξ. αντιπολίτευσης έλεγε πως η Κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου δεν έχει την νομιμοποίηση να προχωρήσει, καθώς στις δημοσκοπήσεις δεν είναι πάνω από 30%.

«Το 30% που αθροίζουν τα δύο κόμματα δεν τους νομιμοποιεί να πάρουν αποφάσεις» ήταν χαρακτηριστικά η φράση του κ. Τσίπρα, που επικαλέστηκε ο κ. Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ συνέχισε λέγοντας πως καλύτερα να μην επιχειρήσουμε να αθροίσουμε τα ποσοστά σήμερα του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, που είναι πολύ κάτω από το 30%, επιστρέφοντας τρία χρόνια την φράση στον εμπνευσή της. 

Aξίζει να σημειωθεί πως ο κ. Μητσοτάκης δεν υποχώρησε στο θέμα των εκλογών λέγοντας πως «η κυβέρνηση δεν θα τις αποφύγει». 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή