ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απεβίωσε σε ηλικία 67 ετών ο Γιώργος Παπαγεωργίου

Απεβίωσε σε ηλικία 67 ετών ο Γιώργος Παπαγεωργίου

Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών την Κυριακή ο πρώην βουλευτής Αρτας της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Παπαγεωργίου. Tη θλίψη του για την απώλεια του πρώην βουλευτή και υπουργού των κυβερνήσεων της Νέας Δημοκρατίας και τα συλλυπητήρια προς τους οικείους του εκλιπόντος εξέφρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. «Τόσο ως γιατρός όσο και ως πολιτικός, υπηρέτησε με ήθος και ανιδιοτέλεια τον ευαίσθητο χώρο της Υγείας», ανέφερε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στη δήλωσή του, προσθέτοντας ότι «πρόσφερε πολλά στον δημόσιο βίο και στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Αρτα».
Τα συλλυπητήριά του εξέφρασε και ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης: «Εκφράζω τη θλίψη μου για την απώλεια του πρώην βουλευτή και υπουργού Γιώργου Παπαγεωργίου και τα βαθύτατα συλλυπητήριά μου στους οικείους του», σημείωσε στην ανακοίνωσή του.

Ο Γ. Παπαγεωργίου γεννήθηκε το 1950 στην Αρτα και σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Εκλεγόταν βουλευτής Αρτας με τη Νέα Δημοκρατία από το 1989 έως το 2009, ενώ διετέλεσε υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης από το 2004 έως το 2009, σε όλη τη διάρκεια των κυβερνήσεων του Κώστα Καραμανλή.