ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ: «Το θέατρο Τσίπρα κοστίζει πολύ στους Έλληνες»

ΝΔ: «Το θέατρο Τσίπρα κοστίζει πολύ στους Έλληνες»

Για θέατρο και ψέματα από την πλευρά της κυβέρνησης έκανε λόγο η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΝΔ για τη χθεσινή συνεδρίαση του Eurogroup, κατηγορώντας την για τη διαχείριση της στο ζήτημα του χρέους, τη μη επίτευξη συμφωνίας και τα νέα σκληρά μέτρα που πέρασαν από τη Βουλή την προηγούμενη εβδομάδα.

«Έφτασε στο σημείο ο κ. Τσίπρας, την προηγούμενη εβδομάδα, για να περάσει τα σκληρά μέτρα στους πολίτες και τους βουλευτές του, να πανηγυρίζει ότι εξασφάλισε μια πολύ καλή, οριστική λύση στο ζήτημα του χρέους. Δυστυχώς, χθες αποδείχτηκε ότι έλεγε, άλλη μια φορά, ψέματα», αναφέρετε συγκεκριμένα σε ένα σημείο της ανακοίνωσης.

«Χθες, είχαμε ακόμα ένα Eurogroup χωρίς συμφωνία. Ούτε για το χρέος. Ούτε για ένταξη της Ελλάδας στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης της Ε.Κ.Τ. Ούτε καν για το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης και την εκταμίευση κάποιας δόσης», προσθέτει η ανακοίνωση, τονίζοντας πως «τελικά, το μόνο χειροπιαστό αποτέλεσμα της δήθεν περήφανης διαπραγμάτευσης είναι η περικοπή συντάξεων, η μείωση του αφορολογήτου για όλους, η κατάργηση κοινωνικών επιδομάτων, η μεγάλη αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών για τους ελεύθερους επαγγελματίες»