Εμφραγμα του μυοκαρδίου υπέστη ο Δημήτρης Βίτσας

Εμφραγμα του μυοκαρδίου υπέστη ο Δημήτρης Βίτσας

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο Ναυτικό Νοσοκομείο νοσηλεύεται ο αναπληρωτής υπουργός Αμυνας Δημήτρης Βίτσας, ο οποίος υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, χθες, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ο κ. Βίτσας ένιωσε έντονη αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο Ναυτικό Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί έμφραγμα. Αμεσα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και του τοποθετήθηκε στεντ. Κατά τις ίδιες πληροφορίες οι γιατροί εκτιμούν ότι ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Αμυνας αναρρώνει πλέον κανονικά. Μόλις έγινε γνωστή η είδηση, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αδωνις Γεωργιάδης ευχήθηκε μέσω Twitter «θερμά περαστικά» στον κύριο Βίτσα.

«Περαστικά», μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, ευχήθηκε στον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Αμυνας και ο τομεάρχης Εξωτερικών της Ν.Δ. Γιώργος Κουμουτσάκος.

Ο κ. Δημήτρης Βίτσας, βουλευτής Β΄ Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ, είναι αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Αμυνας από τον Ιούλιο του 2015.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή