Μαξίμου: Επιστροφή της οικονομίας στην ευρωπαϊκή κανονικότητα

Μαξίμου: Επιστροφή της οικονομίας στην ευρωπαϊκή κανονικότητα

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για επιστροφή της ελληνικής οικονομίας στην ευρωπαϊκή κανονικότητα κάνει λόγο η κυβέρνηση, με αφορμή την απόφαση της Κομισιόν να συστήσει στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο το κλείσιμο της διαδικασίας υπερβολικού ελλείμματος για την Ελλάδα.

«Σε πείσμα των καταστροφολόγων της ΝΔ καθώς και μερίδας του Τύπου, επιβεβαιώνεται καθημερινά ότι η ελληνική οικονομία επιστρέφει με σταθερά βήματα στην ευρωπαϊκή κανονικότητα, αποκαθιστά την εμπιστοσύνη που χάθηκε από τις επιλογές που έφεραν τη χώρα στο χείλος της κατάρρευσης το 2010 και ανακτά το χαμένος έδαφος της πενταετίας 2010 – 2015», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Μαξίμου, προσθέτοντας:

«Η κυβέρνηση συνεχίζει με προσήλωση την πορεία για την οριστική έξοδο από το πρόγραμμα προσαρμογής τον Αύγουστο του 2018».

ΥΠΟΙΚ: Ακόμη ένα βήμα εξόδου από την κρίση

Ως ακόμη ένα βήμα προς την έξοδο από την κρίση και την επιστροφή στην ομαλότητα χαρακτηρίζουν πηγές του υπουργείου Οικονομικών την απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Όπως προσθέτουν οι ίδιοι κύκλοι, «η Ελλάδα γυρνά σελίδα και η κυβέρνηση εισέρχεται με σταθερό βηματισμό στο κεφάλαιο της υλοποίησης ενός σχεδίου κοινωνικά δίκαιης και οικονομικά βιώσιμης ανάπτυξης».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή