Συνέχεια στην αντιπαράθεση με Βαρουφάκη από Πολάκη

Συνέχεια στην αντιπαράθεση με Βαρουφάκη από Πολάκη

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνέχεια στην κόντρα με τον Γιάνη Βαρουφάκη δίνει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης με νέα ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Οπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Πολάκης «αντί να επιλέξει τον εύκολο δρόμο του αναχωρητισμού συνέβαλε σε έναν πόλεμο με τους δανειστές» και υπέγραψε «έναν συμβιβασμό για να μην οδηγηθούν στην καταστροφή τα φτωχά και μεσαία στρώματα».

«Επειδή "διάβασα και έκλαψα", το σχέδιο σου, ειδικά όταν συνειδητοποιήσαμε ότι δεν υπήρχε πουθενά αλλού στήριγμα, αποφασίσαμε συλλογικά να υπογράψουμε έναν συμβιβασμό για να μην οδηγήσουμε στη καταστροφή τα φτωχά και μεσαία στρώματα και να μη χρεώσουμε την Αριστερά στην Ελλάδα και στην Ευρώπη με μια ιστορική και ανεπίστρεπτη ήττα. Γιατί εκεί οδηγούσε το σχέδιο σου…» αναφέρει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας.

«ΕΓΩ, μέσα σε αυτό το πλαίσιο, δεν επέλεξα τον εύκολο δρόμο του αναχωρητισμού, αλλά συνέβαλλα με όλες μου τις δυνάμεις σε ένα τεράστιο αγώνα και πόλεμο με τους δανειστές και τη ντόπια διαπλοκή που τώρα σε κανακεύει. Για να ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ως κυβέρνηση νίκες για αυτούς που εκπροσωπούμε» υποστηρίζει ο κ. Πολάκης.

Το Σάββατο ο κ. Πολάκης κατηγόρησε τον Γιάνη Βαρουφάκη ότι είναι είτε πολύ λίγος, είτε ύπουλος καθώς δεν περίμενε να γίνει «στοιχείο του πολέμου φθοράς από το προηγούμενο σύστημα εξουσίας».

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών απάντησε την Κυριακή μέσω της ιστοσελίδας του, επισημαίνοντας πως συνεχίζει τον αγώνα που έδιναν μαζί κατά των μνημονιακών πολιτικών και όσων έλεγαν ναι σε όλα καθώς όπως σημειώνει με νόημα «σήμερα δεν έχει αλλάξει τίποτα εκτός από το πολιτικό προσωπικό που εφαρμόζει τις ίδιες πολιτικές και που λέει τώρα το ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ».

Συνέχεια στην αντιπαράθεση με Βαρουφάκη από Πολάκη-1
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή