Ποτάμι: Στημένο παιχνίδι από την κυβέρνηση

Ποτάμι: Στημένο παιχνίδι από την κυβέρνηση

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για στημένο παιχνίδι κάνει λόγο το Ποτάμι, με αφορμή την δημόσια αντιπαράθεση μεταξύ του Νίκου Βούτση και του Πάνου Καμμένου για την ορθόδοξη ταυτότητα της χώρας. Το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη παράλληλα τονίζει πως με αυτό τον τρόπο επιχειρούν να κρατούν ιακνοποιημένο τόσο το ακροδεξιό όσο και το αριστερό ακροατήριο. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Ξανά το ίδιο στημένο παιχνίδι. Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ διατυμπανίζουν δημοσίως τις… «ιδεολογικές» διαφορές τους, οι μεν δηλώνοντας ότι δεν είναι «ταλιμπάν της Ορθοδοξίας» -την ίδια ώρα που ψηφίζουν φοροαπαλλαγές για τα απανταχού ακίνητα που ανήκουν σε Μονές του Αγίου Όρους- και οι δε ως αυτόκλητοι προστάτες της ορθοδοξίας στη χώρα μας. Με αυτό τον τρόπο επιχειρούν να κρατούν ικανοποιημένο και το ακροδεξιό και το αριστερό ακροατήριο. Διαφωνίες για τα μάτια του κόσμου, αλλά στη μοιρασιά μαζί. Την ώρα που ανταλλάσσουν δηλώσεις, κάθονται στο τραπέζι για να μοιράσουν μια χαρά τις θεσούλες στον ΟΑΣΘ. Η μόνη ιδεολογία τους είναι η εξουσία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT