Με το βλέμμα στις πυρκαγιές το μήνυμα Παυλόπουλου για το Δεκαπενταύγουστο

Με το βλέμμα στις πυρκαγιές το μήνυμα Παυλόπουλου για το Δεκαπενταύγουστο

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με το βλέμμα στραμμένο στις πυρκαγιές και στους ανθρώπους που συνδράμουν για να ελέγξουν τα πύρινα μέτωπα που πλήττουν τις τελευταίες μέρες τη χώρα, ευχήθηκε χρόνια πολλά για την εορτή του Δεκαπενταύγουστου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος σε σχετική ανακοίνωσή του. 

«Χρόνια πολλά. Καλή δύναμη σε όλους. Και ιδίως σ’εκείνους που αυτή την σημαδιακή μέρα δίνουν τον μεγάλο αγώνα για να προφυλάξουν τους Ανθρώπους και το Περιβάλλον, τον δασικό πλούτο της Χώρας μας. Τους είμαστε ευγνώμονες. Και να γνωρίζουν ότι αυτό τους το αναγνωρίζει όλος ο Ελληνικός Λαός», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. 

«Ο Ελληνισμός τιμά σήμερα την μεγάλη γιορτή του Πάσχα του Καλοκαιριού, της Κοίμησης της Υπεραγίας Θεοτόκου. Της Υπερμάχου Στρατηγού, η οποία φυλάσσει πάντα υπό την σκέπη της τους Αγώνες και τις Ελπίδες για την Ελευθερία και την Ευημερία του Λαού και του Έθνους μας», ανέφερε. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT