ΝΔ: Η σύνθεση της οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου του κόμματος

ΝΔ: Η σύνθεση της οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου του κόμματος

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Tην σύνθεση της οργανωτικής επιτροπής του Συνεδρίου, ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Δεκέμβριο, όπως ανακοίνωσε πρόσφατα ο ίδιος ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. Η οργανωτική επιτροπή αποτελείται από τον αντιπρόεδρο του κόμματος, Κωστή Χατζηδάκη που είναι επικεφαλής των εργασιών. 

Μέλη είναι οι εξής και τα εξής μέλη: 

Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης, ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, βουλευτής Καρδίτσας Κώστας Τσιάρας,  ο Εκπρόσωπος Τύπου, βουλευτής Α΄ Αθηνών Βασίλης Κικίλιας,  ο Γενικός Διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας Νικόλαος Παπαθανάσης, ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κωνσταντίνος Δέρβος, ο Σύμβουλος του Προέδρου για θέματα Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας Παναγιώτης Θεοδωρικάκος, ο Γραμματέας Προγράμματος Γεώργιος Στεργίου,  ο Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας Χρήστος Ταραντίλης, ο Γραμματέας Οργανωτικού, Στυλιανός Κονταδάκης, ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου Μακάριος Λαζαρίδης, η Αναπληρώτρια Διευθύντρια του Γραφείου Τύπου Κύρα Κάπη, ο αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου Κωνσταντίνος Κυρανάκης, η αναπληρώτρια Εκπρόσωπος Τύπου Σοφία Ζαχαράκη, ο Σύμβουλος του Προέδρου Αθανάσιος Νέζης και ο Διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου Μιχάλης Μπεκίρης. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή