ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίθεση κατά πάντων από το Υπ. Μεταφορών για τα ταξί

tzi

Το υπ. Μεταφορών  διέψευσε σήμερα ότι υπάρχει σχέδιο νόμου για τα ταξί αλλά επιμένει ότι σχεδιάζονται περιορισμοί στη λειτουργία του Beat .

«Είτε θέλουν είτε δε θέλουν ορισμένοι, θα μπει τάξη οριστικά, σε ένα χώρο που σκόπιμα άφησαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις χωρίς έλεγχο για την εξυπηρέτηση συγκεκριμένων συμφερόντων» τονίζει το Υπουργείο και προσθέτει:

«Οποιοσδήποτε επιθυμεί, επενδυτής, εταιρεία ή ιδιώτης, να δραστηριοποιείται στο χώρο των εταιρειών διαμεσολάβησης,  δεν έχει να φοβηθεί απολύτως τίποτα, εφόσον  ακολουθεί την εθνική και την ευρωπαϊκή νομοθεσία.»

Το υπουργείο αναφέρει ακόμη: «Αγαπητοί κύριοι με την παρούσα ανοιχτή δημόσια έκκληση, παρακαλούμε για την αποστολή του σχεδίου νόμου ΣΑΣ , που περιλαμβάνει αυτά τα οποία οι ίδιοι και τα φερέφωνά σας  υποστηρίζετε  ότι περιλαμβάνει.
Οποιαδήποτε άλλη είδηση, θα είναι ψευδής.»

«Με την ευκαιρία, κάνουμε έκκληση καταγγελίας των ακραίων δογματικών κομμουνιστών  της Βρετανίας, της Δανίας, του Καναδά, και άλλων χωρών της μητρόπολης του υπαρκτού σοσιαλισμού, που έχουν θεσμοθετήσει κανόνες λειτουργίας των εταιρειών διαμεσολάβησης.

«Να σας θυμίσουμε ότι η κυβέρνηση δεν είναι ΝΔ, δεν θα γίνει ποτέ» καταλήγει η υψηλών τόνων ανακοίνωση του υπουργείου.