ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κεφαλογιάννη για Ελληνικό: Παιχνίδι εντυπώσεων Τσίπρα χωρίς αποτέλεσμα – Απούσα η Κονιόρδου

olga-kefalogianni-arxeiou-thumb-large-thumb-large-thumb-large

«Οι χθεσινοί επικοινωνιακοί χειρισμοί της Κυβέρνησης σε καμία περίπτωση δεν δίνουν λύση στη μείζονα κρίση που έχει ξεσπάσει, σχετικά με το θέμα της επένδυσης στο Ελληνικό», σχολίασε η  Τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας, κ. Όλγα Κεφαλογιάννη, σχετικά με το θέμα της επένδυσης στο Ελληνικό. 

Μεταξύ άλλων, η κ. Κεφαλογιάννη υπογράμμισε τις «αλλεπάλληλες καθυστερήσεις, σκόπιμες αναβολές, σκοτεινές μεθοδεύσεις, διαρκείς βυζαντινισμοί» που συνθέτουν τα έργα και τις ημέρες «μιας Κυβέρνησης ανίκανης να διαχειριστεί οτιδήποτε».

«Όλα τα παραπάνω αποδεικνύουν ότι η Κυβέρνηση αυτή στο αδιέξοδό της, είναι ικανή να καταστρατηγήσει κάθε διαδικασία πέραν των θεσμικών ορίων», τονίζει η βουλευτής Α' Αθηνών και συμπληρώνει: 

«Η συμπερίληψη στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης του Κ.Α.Σ. την ερχόμενη Τρίτη του θέματος της κήρυξης – οριοθέτησης ή μη του Ελληνικού ως αρχαιολογικού χώρου περιορίζει τον ορίζοντα και προδιαγράφει τα μελλούμενα. Τα περιθώρια στενεύουν, η Υπουργός Πολιτισμού λάμπει δια της απουσίας της, η Γενική Γραμματέας λειτουργεί ανεξέλεγκτα και ο πρωθυπουργός αρέσκεται να παίζει το παιχνίδι των πρόσκαιρων εντυπώσεων χωρίς κανένα αποτέλεσμα».

«Τελικά ποιος κοροϊδεύει ποιον;», διερωτάται η τομεάρχης Πολιτισμού της ΝΔ και προσθέτει πως η Ελλάδα συνεχίζει να βρίσκεται κολλημένη στο τέλμα της απραξίας. «Δεν μας αξίζει αυτό το χάλι», καταλήγει σε σχετική της ανακοίνωση η κ. Κεφαλογιάννη.