ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πόλεμος ανακοινώσεων ΥΠΕΘΑ-ΝΔ για τη συμφωνία με τη Σ. Αραβία

Πόλεμος ανακοινώσεων ΥΠΕΘΑ-ΝΔ για τη συμφωνία με τη Σ. Αραβία

Επίθεση κατά της Nέας Δημοκρατίας για την υπόθεση με τον εξοπλισμό προς τη Σαουδική Αραβία εξαπέλυσε σήμερα το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, τονίζοντας μέσω ανακοίνωσης ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης προσπαθεί να πιαστεί «από τα μαλλιά» του, παίρνοντας τη μορφή «γραφείου Τύπου συγκεκριμένου συγκροτήματος, για μία σύμβαση που ψήφισε η ίδια», η οποία «μέχρι τώρα δεν έχει εκτελεστεί και είναι απόλυτα νόμιμη και συμφέρουσα για τον ελληνικό λαό».

«Ο κ. Παπαδόπουλος δεν έχει οριστεί εκπρόσωπος από την Ελλάδα. Όποιος ενδιαφέρεται, να ρωτήσει εκείνον που τον όρισε. Η κ. Σπυράκη καθοδηγείται από τις αναμνήσεις της στο πλευρό του κ. Τσοχατζόπουλου», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Η ΝΔ με τη σειρά της έκανε λόγο για πανικό του κ. Καμμένου, τονίζοντας ότι αυτό προδίδεται από το ύφος της ανακοίνωσης. «Και μόνον το ύφος της ανακοίνωσης προδίδει τον πανικό του κ. Καμμένου», αναφέρει χαρακτηριστικά η απάντηση της Πειραιώς.

«Θυμίζουμε στο συστηματικό ψεύτη υπουργό Άμυνας, ότι η Νέα Δημοκρατία ψήφισε να υπάρξει μια απευθείας διακρατική συμφωνία με τη Σαουδική Αραβία χωρίς μεσάζοντες, όπως επιτάσσει ο νόμος. Κατά τα λοιπά, ελπίζουμε να μην στείλει ο κ. Καμμένος την αστυνομία να συλλάβει και την αξιωματική αντιπολίτευση», συνεχίζει σε αιχμηρό τόνο η ανακοίνωση.

Η ΝΔ συνεχίζει να στηρίζει τα fake news

«Μετά τον εξευτελισμό των ανακοινώσεων για μήνυση που δεν υποβλήθηκε ποτέ, η Νέα Δημοκρατία των εξωγήινων του Υμηττού συνεχίζει τη στήριξη των fake news», απάντησε άμεσα το ΥΠΕΘΑ στη νέα ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας, τονίζοντας οτι «λυπούμαστε αλλά δεν μπορούμε να παρακολουθήσουμε τον παραλογισμό του…παραδείσου».