Ν.Παππάς: «Διαρκής η σύσκεψη για την κακοκαιρία – Δεν είναι ώρα απόδοσης ευθυνών»

Ν.Παππάς: «Διαρκής η σύσκεψη για την κακοκαιρία – Δεν είναι ώρα απόδοσης ευθυνών»

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Η σύσκεψη των κυβερνητικών κλιμακίων είναι διαρκής και ο Πρωθυπουργός ενημερώνεται συνεχώς», δήλωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς.

«Ο Αλέξης Τσίπρας έχει δώσει εντολές σε όλες τις συναρμόδιες υπηρεσίες και δεν θα σηκώσει κανείς το κεφάλι αν δεν βεβαιωθούμε ότι το καιρικό φαινόμενο έχει περάσει», πρόσθεσε, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό (Κόκκινο).

Ο κ. Παππάς σημείωσε ότι «δεν είναι τώρα η ώρα για απόδοση ευθυνών», ωστόσο έθεσε το θέμα του χωροταξικού σχεδιασμού της πρωτεύουσας και από τα προβλήματα του παρελθόντος αλλά και σε μελλοντική βάση, σημειώνοντας ότι πρόκειται για ένα ευρύτερο θέμα το οποίο χρειάζεται πιο αυστηρά κριτήρια.

«Δυστυχώς είχαμε πάρα πολλές απώλειες σημείωσε ο Ν. Παππάς, για να προσθέσει ότι δεν είναι τώρα η ώρα για απόδοση ευθυνών. Θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα και θα αποζημιωθούν οι πληγέντες», είπε χαρακτηριστικά και ενημέρωσε ότι δεν έχει σημειωθεί κάποιο πρόβλημα με τις τηλεπικοινωνίες και πως η δημόσια ραδιοτηλεόραση εκπέμπει από τις πληγείσες περιοχές, ενημερώνοντας τον κόσμο με ψυχραιμία και ετοιμότητα, έως το τέλος του καιρικού φαινομένου.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή