Απάντηση Πατεράκη σε Καμμένο

Απάντηση Πατεράκη σε Καμμένο

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη δική του απάντηση στα όσα δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας και κυβερνητικός εταίρος του Αλέξη Τσίπρα, Πάνος Καμμένος έδωσε ο επιχειρηματίας Γιώργος Πατεράκης, με ανακοίνωσή του το απόγευμα της Δευτέρας.

Ο Π. Καμμένος ανέφερε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή ότι πρόσφατα έλαβε απειλητικό τηλεφώνημα και κατόπιν της άρσης του τηλεφωνικού του απόρρητου απεδείχθη ότι εκείνος που τηλεφώνησε «ήταν ο κ. Πατεράκης, που έστησε την ιστορία με τον Σάφα».

Όπως αναφέρει ο κ. Πατεράκης στην επιστολή του, επικοινώνησε μόνο μια φορα με τον κ. Καμμένο, κατά την οποία ο υπουργός του ζήτησε να του τηλεφωνήσει μια άλλη φορά καθώς δεν μπορούσε να του μιλήσει εκείνη τη στιγμή.

Σημειώνει δε πως το σκοπός της επικοινωνίας του με τον υπουργό ήταν να για να του εξηγήσει πως δεν ήταν έμπορος όπλων.

Επίσης, αναφέρει πως κανένα από τα τηλέφωνα του δεν είναι απόρρητο, υπογραμμίζοντας πως προκαλεί «μεγάλη απορία για ποιό λόγο ο Υπουργος ανέφερε από το Βήμα της Βουλής ότι ζήτησε τη βοήθεια της αντιτρομοκρατικής προκειμένου να ανακαλύψει ότι πίσω από τον αριθμό του τηλεφωνου μου βρισκόμουν εγώ, δεδομένου ότι του είπα αμέσως ποιός είμαι».

Μάλιστα, ο κ. Πατεράκης, προς επίρρωση των λεγομένων του,  δίνει στη δημοσιότητα και την επιστολή που είχε αποστείλει στον υπουργό Εθνικής Αμυνας ενώ έκανε γνωστή την πρόθεσή του να προσφύγει στη δικαιοσύνη. 

Επισυνάπτεται η ανακοίνωση του κ. Πατεράκη 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ

/

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή