ΝΔ: Το «τεράστιο σκάνδαλο Τσίπρα-Καμμένου» θα διερευνηθεί παρά τις προσπάθειες αποπροσανατολισμού

ΝΔ: Το «τεράστιο σκάνδαλο Τσίπρα-Καμμένου» θα διερευνηθεί παρά τις προσπάθειες αποπροσανατολισμού

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης από τη συζήτηση για την πώληση οπλικών συστημάτων στη Σαουδική Αραβία εκ μέρους του πρωθυπουργού, κάνει λόγο με ανακοίνωση της η Νέα Δημοκρατία, τονίζοντας ότι ο κ.Τσίπρας επαναφέρει το θέμα του πόθεν έσχες του κ. Μητσοτάκη, με σκοπό να αποκρύψει το «τεράστιο σκάνδαλο Τσίπρα-Καμμένου» για τις συναλλαγές με τη μοναρχία του Κόλπου. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Η τετραήμερη σιωπή του κ. Τσίπρα για τις αποκαλύψεις της Ν.Δ. ότι τα έγγραφα που κατέθεσε ο κ. Καμμένος στη Βουλή δεν είναι γνήσια, απλά επιβεβαιώνουν την ενοχή του.

Όπως και η σημερινή αφωνία του κ. Τσίπρα για τη νέα απίστευτη αποκάλυψη ότι ο κ. Καμμένος διαπραγματευόταν με τον περιβόητο Παπαδόπουλο – τον οποίο κατά τα άλλα “δεν γνώριζαν” –  την πώληση 25 διαφορετικών οπλικών συστημάτων συνολικής αξίας 700 εκ. ευρώ.

Όσο κι αν προσπαθεί ο πρωθυπουργός να αποπροσανατολίσει τη συζήτηση με το ανύπαρκτο θέμα του πόθεν έσχες του κ. Μητσοτάκη για το οποίο έχει αποφανθεί τελεσίδικα η Βουλή, το τεράστιο σκάνδαλο Τσίπρα – Καμμένου θα διερευνηθεί σε βάθος είτε από αυτήν, είτε από την επόμενη Βουλή».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή