ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ: Το «τεράστιο σκάνδαλο Τσίπρα-Καμμένου» θα διερευνηθεί παρά τις προσπάθειες αποπροσανατολισμού

nd-to-terastio-skandalo-tsipra-kammenoy-tha-diereynithei-para-tis-prospatheies-apoprosanatolismoy-2221285

Για αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης από τη συζήτηση για την πώληση οπλικών συστημάτων στη Σαουδική Αραβία εκ μέρους του πρωθυπουργού, κάνει λόγο με ανακοίνωση της η Νέα Δημοκρατία, τονίζοντας ότι ο κ.Τσίπρας επαναφέρει το θέμα του πόθεν έσχες του κ. Μητσοτάκη, με σκοπό να αποκρύψει το «τεράστιο σκάνδαλο Τσίπρα-Καμμένου» για τις συναλλαγές με τη μοναρχία του Κόλπου. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Η τετραήμερη σιωπή του κ. Τσίπρα για τις αποκαλύψεις της Ν.Δ. ότι τα έγγραφα που κατέθεσε ο κ. Καμμένος στη Βουλή δεν είναι γνήσια, απλά επιβεβαιώνουν την ενοχή του.

Όπως και η σημερινή αφωνία του κ. Τσίπρα για τη νέα απίστευτη αποκάλυψη ότι ο κ. Καμμένος διαπραγματευόταν με τον περιβόητο Παπαδόπουλο – τον οποίο κατά τα άλλα “δεν γνώριζαν” –  την πώληση 25 διαφορετικών οπλικών συστημάτων συνολικής αξίας 700 εκ. ευρώ.

Όσο κι αν προσπαθεί ο πρωθυπουργός να αποπροσανατολίσει τη συζήτηση με το ανύπαρκτο θέμα του πόθεν έσχες του κ. Μητσοτάκη για το οποίο έχει αποφανθεί τελεσίδικα η Βουλή, το τεράστιο σκάνδαλο Τσίπρα – Καμμένου θα διερευνηθεί σε βάθος είτε από αυτήν, είτε από την επόμενη Βουλή».