ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μουζάλας: Με χτυπούν ακόμα και μέσα από τον ΣΥΡΙΖΑ

moyzalas-me-chtypoyn-akoma-kai-mesa-apo-ton-syriza-2225371

Ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας, μίλησε για «χτυπήματα» που δέχεται ακόμα και μέσα από τον ίδιο τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ εξαπέλυσε «πυρά» κατά των δημάρχων των νησιών του βορειοανατολικού Αιγαίου, σχετικά με το προσφυγικό.

«Με χτυπούν ακόμα και μέσα από τον ΣΥΡΙΖΑ άτσαλα και σκόπιμα, γιατί δεν μπορούν να χτυπήσουν τον γάιδαρο και χτυπούν το σαμάρι», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μουζάλας και πρόσθεσε:  «Αν υπάρχει κάποια αντίθεση με την κυβερνητική πολιτική, να λέγεται ξεκάθαρα».

«Οι δήμαρχοι λανσάρουν ένα ψέμα, ότι εάν αδειάσουν τώρα τα νησιά, τελείωσε το μεταναστευτικό», είπε στον Real FM ο κ. Μουζάλας και επισήμανε ότι ελπίζει να μην εύχονται να υπάρξουν θύματα, με αφορμή τη δήλωση του προέδρου της κοινότητας Μόριας, ότι είναι θέμα χρόνου να θρηνήσουμε θύματα σε συγκρούσεις μεταξύ κατοίκων και προσφύγων.

Παράλληλα, εξέφρασε την ελπίδα ότι μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου η κατάσταση θα έχει βελτιωθεί στη Μόρια, ενώ επισήμανε ότι ο ίδιος, όπως και η κυβέρνηση, δεν είναι ταχυδακτυλουργός, για να λυθεί… μαγικά το θέμα.

Τέλος, σημείωσε ότι νιώθει ευλογημένος που του δόθηκε η ευκαιρία να συμμετάσχει στο προσφυγικό ζήτημα, σε αυτήν τη χρονική περίοδο. «Έχουμε κάνει καλά πράγματα», είπε χαρακτηριστικά.