ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέος γύρος αντιπαράθεσης Τσοχατζόπουλου – Πολάκη

neos-gyros-antiparathesis-tsochatzopoyloy-polaki-2226964

Μαίνεται η αντιπαράθεση ανάμεσα στον πρώην υπουργό Άκη Τσοχατζόπουλο και τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη. Αυτή τη φορά, αφορμή αποτέλεσε η αναβολή της συζήτησης της αγωγής της Βίκυς Σταμάτη κατά του Παύλου Πολάκη.

Σε δήλωση του ο κ. Τσοχατζόπουλος σημειώνει:

«Ο άνανδρος, χυδαίος υβριστής και λασπολόγος, Υπουργός Υγείας στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ κύριος Πολάκης, πέτυχε χτες την αναβολή της συζήτησης της αγωγής εναντίον του, από τη σύζυγό μου Βασιλική Τσοχατζοπούλου, την οποία τσαλαπάτησε και διαπόμπευσε με πρόσφατες δηλώσεις του στην επικοινωνιακή αγορά των media, που μοναδικό σκοπό είχαν να πλήξουν την τιμή και την υπόληψη της, ως συζύγου μου και μάνας του ανήλικου παιδιού μας.

Δεν πέτυχε όμως, ούτε να διαφύγει, ούτε να αποδράσει. Προσωρινά μόνο. Τέτοιες ακραία παράνομες συνταγματικά συμπεριφορές, που εκδηλώνονται με τη θεσμική ιδιότητα αυτού που λασπολογεί και υβρίζει – ειδικά όταν είναι Υπουργός – , υπονομεύουν τη Δημοκρατία, τους θεσμούς και την ίδια την κοινωνία και τιμωρούνται από τη Δικαιοσύνη».

Στον Άκη Τσοχατζόπουλο απάντησε με μακροσκελή ανάρτησή του στο Facebook o Παύλος Πολάκης.

«Σχετικά με την αναβολή της αγωγής που "πέτυχα" χθες, σε ενημερώνω ότι αυτό δεν ήταν προσωπικό μου κατόρθωμα, αλλά άσκηση δικονομικού δικαιώματος που προβλέπεται για ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ αυτής της χώρας, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό κώλυμα να παρασταθεί σε πρωτοείσακτη αστική υπόθεση. Αυτό θα έπρεπε μάλλον να το γνωρίζεις καλά μετά από τις πολύχρονες δικαστικές εμπλοκές σου. Το δικό μου κώλυμα λοιπόν ήταν ότι έπρεπε να συμμετάσχω σε διυπουργική συσκεψη για να ρυθμίσουμε τη χρηματοδότηση του ΕΟΠΠΥ το 2018 και τις παροχές του οργανισμού σε ασφαλισμένους και ανασφάλιστους. Αν εσύ θεωρείς ότι το καθήκον ενός υπουργού να ορθοποδήσει το ρημαγμένο (από την αφεντιά σας) αυτό κράτος είναι λιγότερο σημαντικό από την αγωγή αποζημίωσης της συζύγου σου, είναι απολύτως κατανοητό γιατί βρίσκεσαι εκεί που είσαι σήμερα» τονίζει μεταξύ άλλων ο κ. Πολάκης και συνεχίζοντας σε υψηλούς τόνους καταλήγει:

«Ανανδρία είναι το να κλέβεις και να παίρνεις μίζες, όχι το να λες την αλήθεια και να τα βάζεις με τη διαπλοκή».