Με αιχμές τα συγχαρητήρια Ακιντζί στον Αναστασιάδη

Με αιχμές τα συγχαρητήρια Ακιντζί στον Αναστασιάδη

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Μουσταφά Ακιντζί, με μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συνεχάρη τον Νίκο Αναστασιάδη για την επανεκλογή του. Επίσης, συνεχάρη και τον Σταύρο Μαλά για την προσπάθειά του.

«Εύχομαι», γράφει, σε αυτή την δεύτερη θητεία ο κ. Αναστασιάδης «να ακολουθήσει μια πιο ρεαλιστική και εποικοδομητική πολιτική για μόνιμη λύση και ευημερία στην Κύπρο».

Στο μεταξύ, συνεχίζεται η αποστολή τηλεγραφημάτων προς τον Ν. Αναστασιάδη από ξένους ηγέτες και αξιωματούχους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι οποίοι τον συγχαίρουν για την επανεκλογή του. Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ αναφέρει ότι «υπό την ηγεσία του Νίκου Αναστασιάδη η Κύπρος ξεπέρασε την οικονομική κρίση και συνεισφέρει δημιουργικά στην ανάπτυξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης». Ο κ. Τουσκ σημειώνει ότι ο Πρόεδρος Ν. Αναστασιάδης μπορεί να υπολογίζει στη στήριξή του για την επανένωση της Κύπρου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT