Φρουζής για Novartis: Αυτή η χοντροκομμένη φάρσα σύντομα θα καταπέσει

Φρουζής για Novartis: Αυτή η χοντροκομμένη φάρσα σύντομα θα καταπέσει

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Θέλω να γνωρίζετε ότι όλη αυτή η χοντροκομμένη φάρσα που ζούμε τις τελευταίες μέρες σύντομα θα καταπέσει», αναφέρει με ανάρτησή του στο facebook ο Κωνσταντίνος Φρουζής, ο οποίος διετέλεσε Αντιπρόεδρος της εταιρείας NOVARTIS ΕΛΛΑΣ ΑΕΒΕ., σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις για την υπόθεση.

Στην ανάρτησή του στο Facebok, ο Κωνσταντίνος Φρουζής τονίζει:

«Αγαπητοί φίλοι, θέλω να γνωρίζετε ότι όλη αυτή η χοντροκομμένη φάρσα που ζούμε τις τελευταίες μέρες σύντομα θα καταπέσει.

Οι στημένοι ψευδομάρτυρες και οι άθλιοι συνεργάτες τους, που «βρέθηκαν»/«ανακαλύφθηκαν» τις τελευταίες εβδομάδες (!), σύντομα θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη.

Προσωπικά, δεν θα αφήσω κανέναν να σπιλώσει την μακρόχρονη επαγγελματική μου πορεία όπου τίμησα και τιμώ τα παιδιά μου, την οικογένεια μου και τη χώρα μου.

Άμεσα λοιπόν, πρέπει να δοθεί το σύνολο της Δικογραφίας στη δημοσιότητα. Πρέπει όλοι οι Έλληνες να έχουν πρόσβαση σε όλη την πληροφόρηση και το περιεχόμενο της.

ΚΦ».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή