Λ. Νικολοπούλου: «Στόχος, ο σύζυγός μου Γ. Στουρνάρας»

Λ. Νικολοπούλου: «Στόχος, ο σύζυγός μου Γ. Στουρνάρας»

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανυπόστατες χαρακτηρίζει τις κατηγορίες εις βάρος της η κ. Λίνα Νικολοπούλου, η οποία υπογραμμίζει ότι η εμπλοκή του ονόματός της στην υπόθεση Novartis έχει αποκλειστικό στόχο τον σύζυγό της Γ. Στουρνάρα και μιλάει για «εκστρατεία “δολοφονίας” χαρακτήρων και καταστροφής της εταιρείας μου». «Η εμπλοκή μου επιλέχτηκε για να πλήξουν τον σύζυγό μου, Γιάννη Στουρνάρα, επειδή είναι ανεξάρτητος και τον ενδιαφέρει μόνο η ευημερία της Ελλάδας», αναφέρει σε δήλωσή της η κ. Νικολοπούλου και συνεχίζει: «Δεν θα επιτρέψω σε κανένα να απειλήσει να καταστρέψει την οικογένειά μου, την τιμή μου και την υπόληψή μου. Δεν τους οδήγησε πουθενά το κυνήγι των μαγισσών: οι συκοφαντίες για την υπόθεση ΚΕΕΛΠΝΟ, η εισβολή στα γραφεία της εταιρείας μου, οι συκοφαντίες για ψευδή “πόθεν έσχες”… Τι μένει; Η εμπλοκή μου στην “Υπόθεση Novartis”. Εξόφθαλμο, χωρίς φαντασία, υποδηλώνει την απελπισία τους».

Σε ό,τι αφορά τις αμοιβές προς την εταιρεία της και τη διεξαγωγή συνεδρίων από τη Mindwork σημειώνει ότι «ουδέποτε έλαβα αμοιβές πέραν των καθόλα νόμιμων τα χρόνια της συνεργασίας μου με τη NOVARTIS». Καλεί δε τη Novartis να διαψεύσει τις κατηγορίες, διαφορετικά κάνει γνωστό ότι θα κινηθεί δικαστικά εναντίον της «για συμπαιγνία σε συκοφαντία με ανταλλάγματα ή σε υποχώρηση σε εκβίαση».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή