Γεννήματα: Ζήτησα τη στήριξη του Μοσκοβισί σε τρεις στόχους που πρέπει να θέσει η Ελλάδα

Γεννήματα: Ζήτησα τη στήριξη του Μοσκοβισί σε τρεις στόχους που πρέπει να θέσει η Ελλάδα

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την αγωνία της για την επόμενη ημέρα για την Ελλάδα μετά το τέλος του προγράμματος εξέφρασε η Φώφη Γεννήματα στον ευρωπαίο Επίτροπο Οικονομικών, Πιέρ Μοσκοβισί.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής μετά το τέλος της συνάντησης με τον κ. Μοσκοβισί, ανέφερε ότι «είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε για το τέλος του προγράμματος» ενώ πρόσθεσε ότι εξέφρασε την προσωπική της αγωνία, καθώς, όπως είπε «δεν θεωρώ ότι το τέλος του προγράμματος κατ’ ανάγκη σημαίνει και την οριστική και ασφαλή έξοδο της χώρας από την κρίση».

«Ζήτησα τη στήριξή του σε τρεις στόχους που πρέπει να θέσει αυτή την στιγμή η Ελλάδα: την άμεση ελάφρυνση του χρέους που συνεπάγεται και μείωση των στόχων για τα πλεονάσματα και βεβαίως ένα σχέδιο ανάπτυξης, προσέλκυσης επενδύσεων και κοινωνικής δικαιοσύνης που είναι απολύτως απαραίτητο. Ένα δικό μας εθνικό σχέδιο για να μπορέσουμε όχι μόνο να σταθεροποιήσουμε την κατάσταση αλλά να αφήσουμε οριστικά πίσω μας τα αδιέξοδα», υπογράμμισε η Φώφη Γεννήματα και συνέχισε:

«Βεβαίως είχαμε την ευκαιρία να κουβεντιάσουμε και για την εξέλιξη του Κινήματος Αλλαγής, για τη δυναμική που αναπτύσσει και το προσεχές συνέδριό μας, στο οποίο ελπίζω να βρει το χρόνο και τη δυνατότητα να είναι παρών».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή