Κόντρα Τζανακόπουλου – Κουμουτσάκου με αφορμή το περιστατικό στα Ιμια

Κόντρα Τζανακόπουλου – Κουμουτσάκου με αφορμή το περιστατικό στα Ιμια

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με αιχμηρό τρόπο σχολίασε τις δηλώσεις του υπουργού Επικρατείας και κυβερνητικού εκπρόσωπου Δημήτρη Τζανακόπουλου με αφορμή το επεισόδιο στην περιοχή των Ιμίων, ο τομεάρχης Εξωτερικών της Ν.Δ., Γιώργος Κουμουτσάκος.

«Ο κ. Τζανακόπουλος σε ποιόν απευθύνει τις συστάσεις για ψυχραιμία, σοβαρότητα και νηφαλιότητα; Υποπτεύομαι στον μονίμως ενδεδυμένο με στολή παραλλαγής Υπουργό Άμυνας. Κάνω λάθος;», έγραψε στο twitter ο κ. Κουμουτσάκος.

 

Ο κ. Τζανακόπουλος , νωρίτερα ερωτηθείς για το αν ανησυχεί η κυβέρνηση για το θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο, τόνισε ότι «παρακολουθούμε πάρα πολύ στενά την κατάσταση και τις εξελίξεις, μας προβληματίζει η συμπεριφορά της Τουρκίας, από εκεί και πέρα δεν χρειάζεται να ρίχνουμε περισσότερο λάδι στη φωτιά, αυτή τη στιγμή, χρειάζεται ψυχραιμία και νηφαλιότητα και σοβαρή διαχείριση της όλης κατάστασης».

Απάντηση Τζανακόπουλου σε Κουμουτσάκο

«Ο κος Κουμουτσάκος δεν χρειάζεται να εικάζει τίποτα, ειδικά σε εθνικά ζητήματα. Αντίθετα χρειάζεται να επιδεικνύει ψυχραιμία, σοβαρότητα και νηφαλιότητα» σημειώσε από την πλευρά του ο Δημήτρης Τζανακόπουλος σχολιάζοντας τη δήλωση του κ. Κουμουτσάκου.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή