Κακλαμάνης: Η ενότητα της ΝΔ είναι «μπετόν»

Κακλαμάνης: Η ενότητα της ΝΔ είναι «μπετόν»

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την πεποίθηση ότι η ενότητα της ΝΔ δεν διασπάται ούτε με το Μακεδονικό ούτε με την υπόθεση Novartis, εκφράζει ο Νικήτας Κακλαμάνης.

«Η ενότητα της ΝΔ είναι «μπετόν». Οσο πιο πολύ μας χτυπούν θεσμικοί και εξωθεσμικοί παράγοντες τόσο πιο πολύ μας χαλυβδώνουν και ενισχύουν την ενότητά μας», τονίζει χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της ΝΔ, σε συνέντευξή του στην Kontranews.

Ο κ. Κακλαμάνης αναφέρει ότι στόχος του κόμματός του για το σκάνδαλο Novartis είναι «όλα στο φως, εδώ και τώρα», ενώ καλεί την κυβέρνηση αν πιστεύει στη διαφάνεια να το αποδείξει και στην υπόθεση του Πάνου Καμμένου. Υποστηρίζει ότι στόχος της κυβέρνησης είναι «να φτάσει η ημέρα των εκλογών και το θέμα (της Novartis) να είναι υπό δικαστική διερεύνηση, σε ότι αφορά το «αδίκημα» του ξεπλύματος μαύρου χρήματος και να κατηγορεί τη ΝΔ λέγοντας “μην μιλάτε είστε υπόδικοι”».

Αναφερόμενος στην κριτική που ασκείται στον Κώστα Καραμανλή για την πολιτική επί κυβερνήσεών του στο θέμα της υγείας, ο κ. Κακλαμάνης τονίζει ότι την ηθική υπόσταση του πρώην πρωθυπουργού «ουδείς αμφισβητεί και ουδείς μπορεί να αγγίξει», ενώ αναφέρει ότι επί των ημερών του η δημόσια δαπάνη για τα φάρμακα αυξήθηκε, αλλά η ιδιωτική κρατήθηκε χαμηλά.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή