Αθανασίου: Επικοινωνιακή κωμωδία όσα έγιναν στη Βουλή

Αθανασίου: Επικοινωνιακή κωμωδία όσα έγιναν στη Βουλή

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την υποχρέωση της Βουλής να καλέσει τους μάρτυρες της υπόθεσης Novartis και να κρίνει αν θα τους θέσει σε καθεστώς προστασίας τόνισε ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Χαράλαμπος Αθανασίου.

Παράλληλα, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Θέμα, χαρακτήρισε όσα διαδραματίστηκαν στη μαραθώνια ψηφοφορία στη Βουλή την Τετάρτη ««επικοινωνιακή κωμωδία»

«Έπρεπε να στηθεί μια κάλπη για να αποφασιστεί αν η Βουλή θα ενεργήσει ως εισαγγελέας» πρόσθεσε ο κ. Αθανασίου ενώ σχολίασε ότι «η Βουλή δεν δεσμεύεται από το αποδεικτικό υλικό και τον τρόπο που έχει συλλεγεί από τους εισαγγελείς γιατί τώρα ενεργεί ως εισαγγελέας. Είναι υποχρέωση της Βουλής να καλέσει αυτούς τους μάρτυρες και η ίδια θα κρίνει αν θα τους βάλει σε καθεστώς προστασίας».

Σχετικά με την ομιλία του πρωθυπουργού ο κ. Αθανασίου σχολίασε ότι «διεσθάνθη την αδυναμία μετά τις αποκαλύψεις για την υπόθεση Novartis  και γι' αυτό δεν μίλησε καν ούτε στοιχειοθέτησε ποινικές ευθύνες».

Τέλος σχολιάζοντας τη φράση «αει στο διάολο» της κ. Χριστοδουλοπούλου, ο κ. Αθανασίου έκανε λόγο για «μια ατυχή στιγμή» προσθέτοντας ότι η αντιπρόεδρος της Βουλής του είπε ότι «δεν το κατάλαβε πώς της ξέφυγε».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή